Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość # 30

kto uważa że autorka nienawidzee-to zwykła pospolita dziewka, prostaczka???

Polecane posty

Gość # 30

ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niski smrodek
to zalezy ona pisze przykra prawde choc faktycznie w dosc drastyczny sposob

Gość nienawidzee
faceci twierdza ze pisze prawde ;) wiecie dlaczego po klikunastu latach zwiazki sie rozpadaja ? bo kobieta jest juz brzydka gdyby byla ladna facet bylby w stanie wiecej zniesc i zaakceptowac ;)

Gość # 30
mój mąż patykiem by nie tknął 18tki.

Gość nienawidzee
znam nie jednego faceta który tak mówil , który zapieral sie nogami i rekami w towarzystwie mieszanym gdy zostawalismy sam na sam zmieniał zdanie o 180 stopni ;) w kazdym towarzystwie te najmlodsze dziewczyny robia najwieksza furore ;)

Gość Aneta 24 lata
heheheh, no ... ładnie musi być sfrustrowana. Jak ja miałam 16 lat, to w ogole nie zajmowałam się 30 - letnimi kobietami :) Miałam o wiele ciekawsze zajęcia, w przeciwieństwie do autorki, która przesiedziała całą sobotę przed kompem :)

Gość nienawidzee
nie mam 16 lat kretynki tylko 20 🖐️ ;)

Gość # 30
zastanawiające jest gdzie się podziewa banda Twoich rzekomych sponsorów???? w sobotni wieczór sama?? biedna jesteś-odwiedż może ginekologa dziecko-a przy okazji psychologa to coś zaradzą na Twoje kompleksy i brak kultury osobistej. Jaki poważny sponsor pójdzie do łóżka z taką niewychowaną dziewuchą ??jakiś syf za 50 zl? teraz nawet będąc k**** trzeba miec jako takie wychowanie biedulko nasza! chyba że dajesz na kreche pod płotem! pozdrawiam

Gość niski smrodek
masz racje nienawidze ale ciekaw jestem twojej geby. moze jestes mloda ale brzydka jak skurwysyn... a wtedy mlodosc nie wystarcza. sam zawsze twierdze, ze mlodej i ladnej mozna wiele wybaczyc (bo ma wartosc dodana) a ze stara to tylko utrapienie.

Gość # 30
zastanów się i zabezpieczaj skoro udostępniasz krocze każdemu kto ma ochote w nie wskoczyć, Tylko Tobie facet powie jaka jesteś piękna, siódme góry obieca a na koniec nawet nie spojrzy bo tylko jednego od takich chcą, ja się im nie dziwię-na raz to się pewnie nadajesz nosicielko!

Gość moniczek
Nad nią sie trzeba ulitować, więc nie dokopujcie jej - bo na starość (po 30-tce) nie będzie miała ani urody ani mózgu (którego nie ma już teraz). Współczuję.

Gość nienawidzee
ucze sie do sesji ;) i przy okazji uzmyslawiam wam wasz ciezki los 🖐️

Gość # 30
jakaś galerianka z Ciebie pewnie, co za pare spodni rozchuśta autko na parkingu.. No ambinte posunięcie:D

Gość nienawidzee
:D:D sypiam z tymi z ktorymi ja chce a nie z kazdym który mnie chce jest ZASADNICZA róznica :) "Nad nią sie trzeba ulitować, więc nie dokopujcie jej - bo na starość (po 30-tce) nie będzie miała ani urody ani mózgu (którego nie ma już teraz). Współczuję. " a wasze 30 letnie mózgi juz właczyly funkcje obronna : "wyparcie" wypieracie swiadomosc ze z mlodszymi cialkami nie macie najmniejszych szans i jestesci uzyteczne tylko to sprzatania i gotowania , jara was to ? bycie 24 godzinna sprzataczka ?

Gość nienawidzee
a moze bardziej ambitne jest urodzenie dziecka karmienie i zmiana pieluszek? :D

Gość # 30
no tak kochana ale prostytucją nie tylko Ty się zajmujesz więc o co cały szum-dupa jak mloda dupa, takich jak wiele. Frustratka która szuka przyjaciół, niedowartościowana i zaszczuta, podbudowuje się na głupim forum, i myśli że upokorzy jakąś kobietę. Dla mnie nawet na dziwkę sie nie nadajesz Myślisz że dawać duoy tylko Ty potrafisz??Takich studentek które na nowe koronkowe majtki nie mają i dorabiają robieniem laski jest dużo więcej pyskata wywłoko.A twoje wypociny żenujące jak cała Ty. syf..

moje dziecko ma juz 2lata, mąż pracuje, ja takze, uczę sie, rozwijam moje pasje, co w tym nie normalnego?? ze do tego jest kochana córeczka?? hmmm, no sama patologia,

Gość Aneta 24 lata
heheh, może autorka uzmysłowiła sobie, że już za kilka lat stuknie jej 30cha i chce się jeszcze nscieszyć tym :)

Gość Aneta 24 lata
# 30 - podpisuję się pod Twoimi słowami.

Gość moniczek
a moze bardziej ambitne jest urodzenie dziecka karmienie i zmiana pieluszek? - może popytaj mamusi o powyższe i koniecznie zapytaj czy nie stać ją było na skrobankę? Wyszłoby to na lepsze nie tylko jej :) P.S. Dla mnie ty jesteś próchno, bo jestem młodsza od ciebie.

Gość # 30
Pewnie własna matka się Ciebie wstydzi.Biedna. Nie błaznuj maleńka jakaś Ty piękna, seksi, pociągająca tak tak tak nienawidzee jesteś boska mówią o Tobie wioskowe chłopy,dawaj jak najczęściej-za ojczyzne

Gość nienawidzee
żenujace sa wasze stare brzydkie geby, 30 nie zamierzam dozyc 🖐️ w wieku 26 lat zaczynam ostra zabawe a wy dalej gotujcie i uzalajcie sie ze wasz maz oglada sie za mlodszymi , to jest dopiero zalosne stara natretna narzekajaca sfrustrowana kwoka lub na odwrót lizaca dupe i spelniajaca kazda zachcianke faceta byle nie odszedl malo to takich tematów na kaffe ? :D jestescie tylko marnymi sluzacymi !

Gość loyalna yola
buhhaaaha uczy się do sesji :) Lepsza 30-tka niż taka 20-letnia rozklapciocha jak ty. Umarłam!

Gość loyalna yola
stara natretna narzekajaca sfrustrowana kwoka lub na odwrót lizaca d**e i spelniajaca kazda zachcianke faceta byle nie odszedl piszesz o sobie? daruj.