Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem ci tak

jaki tel wybrać

Polecane posty

Gość powiem ci tak

Jaki tel wybrać Nokia 500 czy SE Xperia X8, niby czytam i porównuję tel. ale tak szczerze mówiąc, to teraz już kompletnie tego nie łapię, strasznie ta technika poszła do przodu w przeciągu dwóch lat, a jak się na bieżąco nie śledzi, to ciężko stwierdzić który tel jest lepszy. Ewentualnie jeżeli żadne z nich to jaki polecacie.

Gość powiem ci tak
doradzi mi ktoś??

Gość ty chyba z jakas
SE kiedys mialam i obsluga nim mi sie w ogole nie podobala, na dodatek po paru dniach juz cos sie z nim dzialo wiec oddalam dziada:D I teraz chyba pozostane wierna jednej marce, wybralabym NOKIE :)

Gość koniec piractwa sie
zadnego z nich. Powiedz co masz jeszcze do wyboru

Gość ilo_vero
iphone

Gość powiem ci tak
w sumie to nic, te dwie propozycje dostałam z tych nowszych telefonów, i chyba coś ze starszych, SE ELM, Nokia numeru nie pamiętam. A czemu żaden z tych co napisałam?:

Gość powiem ci tak
jeszcze może ktoś coś poradzi?

Gość drtgxghfhh
Wybierz kwadratowy.

Gość powiem ci tak
jaki kwadratowy, nie możecie normalnie doradzić?;/

Gość powiem ci tak
ehh, cisza, nikt nie chce mi doradzić :(, a ja naprawdę średnio się znam na tych obecnych telefonach.

A z jakij sieci bierzes ztaki telefon czy kupujesz na własną rękę, napisz cos więcej, bo sama szukam nowego operatora i jakiejs fajnej komórki.

Gość to napisz co masz
do wyboru. Nie sztuka wpisywac telefony ktorych nie dostaniesz z powodow cenowych

Gość niewiemcotuwpisać
to ja może się podepnę pod temat... myślicie, ze kupno samsunga gio to dobry pomysł? jakiego smartfona byście polecali do 500 zł? tak wiem.. niski próg...

Gość mozesz tego gio kupic
bo nic innego sie nie wymysli chyba w tej cenie, no moze poza LG P500. Ten przynajmniej powinien miec głosniejsze dzwonki i rozmowy

Gość niewiemcotuwpisać
który lepszy gio czy lg? gio jest z tego co czytaląm, podobny do ace - ma mniejszy wyświetlacz i pewnie też gorszy;) i coś tam jeszcze ma gorszego chyba. aaaa aparat, bo nie ma lampy błyskowej reasumując, nie znam się na komórkach i nie chcę szastać kasą. Kupić tego gio czy nie? Dodam tylko, ze chcę zeby kilka lat pociągnął i dobrze się sprawował. Z reguły nie zmieniam telefonów co rok;)

Gość jesli lubisz filmiki krecic
telefonem to nie bierz tego Gio. On ma tylko rozdzielczość 320x240. Straszna bieda

Gość niewiemcotuwpisać
filmów nie zamierzam kręcić. Raczej nastawiam się na sms, rozmowy, wifi, od czasu do czasu jakaś fotka, ewentualnie jakieś gry czy aplikacje... to co mam wybrać z tej niższej półki cenowej chcę żeby mi pożył z kilka lat:)

Gość powiem ci tak
ja mam w t-mobile, i tam przedłużam umowę, do wybory ta nokia 500 i se xperia x8, to ze smartfonów, w przystępnej cenie (dopłaty 50 zł) i ew, nokia C2-01 - to po co w ogóle brać tel, na umowę, LG KP500 Cookie nokia 5230, ale to bym musiała 250 zł dopłacić, więc raczej też sensu nie widzę. Nokia 6303i. Samsung Galaxy Y (w sumie dopłaty 100 więc ewentualnie mógłby być, a nie wiem czy dobry?:D) SE ELM. Samsung Galaxy mini i jeszcze T-mobile move. To tak ze strony T-mobil'a w ramach abonamentu, w sumie w salonie to tylko tymi dwoma się interesowałam tj. Nokia 500 i SE xperia x8. I tak sama nie wiem co wybrać, bo porównując te telefony, i jeden i drugi ma jakieś swoje wady i zalety, teraz jeszcze tak patrzę że ten Samsung Galaxy Y jest na androidzie i tym lepszym niż SE, Nokia jest na symbianie, ale jaka jest różnica to naprawdę ciężko mi powiedzieć bo nie wiem. Nokia ma lepszy aparat, więcej wbudowanej pamięci wewnętrznej i do większej pam. zewnętrznej można ją rozbudować. Nie wiem, ktoś napisał żeby nie brać zadnych ale nie napisał już dlaczego, z drugiej strony jak mam płacić za jakiś tel zwykły, to już chyba lepiej wziąć z tych smartfonów co oferują?

Gość niewiemcotuwpisać
a moze zamiast gio zdecydować się na jakiegoś innego galaxy?

nokia 500 jest niepewna, ma błedy w oprogramowaniu i duzo ludzi skarzy sie ze sie telefon resetuje. czyli odradzam. SE X8 to leciwy model z niższej klasy ale dla niewymagających to ujdzie

Gość niewiemcotuwpisać
albo dopłacić do ace? niech mi ktos coś doradzi;(

samsung galaxy y ma ekran w rozdzielczosci 320x240 czyli to bedzie koszmarnie wygladało na takim wyswietlaczu. t mobile mova to jakis alcatel.

Gość niewiemcotuwpisać
a moze ktoś mi zaproponuje jakiś konkretny model?

Jak bedziesz instalować jakies gierki i duzo programików to istotnie jakis telefon na androidzie by sie przydał. Tylko nalezy pamietac ze tanie telefony na androidzie sa za wolne na zaawansowane gry które beda chodziły w lepszych modelach. Nalezy pamietac ze android plus telefon to jest ładowanie baterii codziennie lub co drugi dzien :D

Gość niewiemcotuwpisać
gio podobno ma rozdzielczość nie 320 x 240 tylko 320 x 480. hmm jestem w kopce

A jezeli chcesz tylko ladny telefon dotykowy z duzym wyswietlaczem i dobrymi parametrami ale z ograniczana iloscia programów to optymalnym zakupem sa samsungi s8500 lub s8530

Gość powiem ci tak
czyli co, jednak lepsza xperia niż ta nokia? Jak byłam w salonie to babka zachwalała nokię, a w sumie ta sama cena więc jej chyba raczej bez różnicy jaki sprzeda?. A ta xperia ma już ten nowy android 2.1 czy dalej szprzedają z 1.1, i nie wiem ta nokia jest na symbianie anna, a ma niedługo wchodzić jakiś nowy, będzie to można w jakiś sposób wgrać te nowsze oprogramowanie. Ta nokia 500 ma wifi?

Gość niewiemcotuwpisać
kropce miało być:D potrzebny mi będzie do smsów, rozmów, jakis aplikacji sciągniętych z neta, wifi, i czasem jakieś zdjęcie sie zrobi, jeśli nie będę mieć aparatu. to jaki model mam kupić?:D

gio ma rozdzielczość wyświetlacza 320x480 a filmy kreci w rozdzielczości 320x240. Chyba jasno napisałem wczesniej :P