Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem ci tak

jaki tel wybrać

Polecane posty

Gość jesli lubisz filmiki krecic
Jak cos kupujecie z androidem to musi byc android minimum w wersji 2.2 W 2.1 i starszych programy i gry mozna instalowac tylko w pamieci telefonu. Na 50 czy tam 100 Mb duzo nie zainstalujecie :classic_cool:

Gość niewiemcotuwpisać
a ja napisałam wcześniej, ze się nie znam:P mnie trzeba jak krowie na rowie, jeśli chodzi o ten temat. ten gio wystarczy do tego co wymieniłam? tak na damski użytek?

podejrzewam ze wystarczy :P Tylko pamietaj, android lubi korzystac z internetu czasami bez pytania :classic_cool:. To porzadane bedzie kupno pakietu internetowego

Gość niewiemcotuwpisać
ale podobno mozna to zablokować?:P

podobno mozna :P PS nie lubie telefonów dotykowych. Nie ma jak nokia e72 :classic_cool:

Gość powiem ci tak
w noki jest 2 GB pamięci wewnętrznej i procesor 1GHz, w SE x8 jest 128 MB pamięci wewnętrznej i procesor 600 MHz i system operacyjny jest android 1.6, a tam jest ten symbian w Noki. A właściwie czym się różni symbian od androida? Aparat w Noki jest 5 MPix , w Se 3,2, pamięc zewnętrzną można w noki rozbudować do 32 GB, w SE do 16? Nie wiem czy w noki jest wifi. A w czym x8 jest lepsza od noki, jaka jest różnica między symbianem a androidem, czy odbecne wersje sys. operacyjnych można będzie aktualizować na nowsze tz. android 1.6 do werjsi 2.2 i symbian anna do tej beli, czy jakoś tak. Rozwieje ktoś moje wątpliwości, bo tak jak czytam to pod względem technicznym nokia wydaje się mieć lepsze parametry, tutaj odradzacie, i w sumie nie wiem dlaczego, więc jak to jest. Ehh kiedyś nie było porblemu, Nokia 3310 była największym marzeniem, a teraz :D

Gość niewiemcotuwpisać
moze i lepsze, ale... jakie brzydkie:classic_cool:

Gość powiem ci tak
no fakt nokia e72 jest nawet fajna w sumie e5 też niczego sobie, ale kurde jaka cena ;/

e72 tak, e5 nie- ma kiepski zasieg i niedopracowany czujnik oświetlenia. używana ale zadbana nokia e72 na allegro kosztuje 600 zl

nokia 500 jest lepsza na papierze od x8 ale co z tego jak ma bledy w oprogramowaniu. Moze za pol roku jak to naprawia , o ile naprawia to mozna bedzie sie takim telefonem zainteresować

Gość powiem ci tak
a SE live with walkman? Dobry jest?