Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede pisal pita

oddajecie i komu 1 procent z podatku ?

Polecane posty

Gość kartynaaaaaaaaaaaaaaaa
skad moge wziac KRS tej fundacji arka?

Gość NataliaGG
Obywatelska Fundacja Pomocy Dzieciom OPP- Fundacja, która przywraca uśmiech. Historia Fundacji jest niezwykle poruszająca. Założycielami instytucji są zdeterminowani i pełni wiary rodzice, rodziny oraz przyjaciele chorych dzieci, którzy nie pobierają wynagrodzeń za prace i szerokie działania wykonywane na rzecz Fundacji.

Wszelkie informacje związane z działaniem oraz funkcjonowaniem Fundacji znajdziecie na stronie internetowej: pomocdzieciom.eu.

Na stronie został udostępniony NIEODPŁATNY program do rozliczania PIT, z którego mogą skorzystać zarówno osoby indywidualne, jak i biura księgowe.

Wpisz się w historię Fundacji przekazując swój 1% podatku.

POMOC się LICZY! 
KRS 0000140007

Gość gość
na schronisko

Gość DagmarS
Ze względu na to, że jestem dawcą szpiku, swój 1% przekazuje zawsze na fundację "Podaruj życie" - http://www.podarujzycie.org/ Uważam, że powinniśmy wspierać takie fundację i pomagać przynajmniej w taki sposób.

Gość gośćMariola77
Zawsze oddaję, bo nic to mnie nie kosztuje, a mogę komuś pomóc. Jak szukasz szczytnego celu to zachęcam do oddania 1% na dzieci opuszczone i osierocone, które są wspierane przez SOS Wioski Dziecięce w Polsce - https://wioskisos.org

Gość gość_Pola90
Oczywiście, że oddaję 1% mniej dla Państwa i do tego mogę komuś pomóc. Może z mojego podatku za wiele tego nie ma, ale grosz do grosza i robi się ładna suma, za którą naprawdę wiele można zdziałać. Jeśli chodzi o to komu przekazać 1% to w tym roku jako cel obrałam dzieci z rodzin ubogich i niewydolnych wychowawczo, które są pod skrzydłami Fundacji Pociecha - KRS: 0000 426 589 - szczegółowe informacje o tej fundacji są dostępne na stronie http://www.FundacjaPociecha.pl - gdyby ktoś szukał programu do PIT to intuicyjny można znaleźć na pit.FundacjaPociecha.pl - osoby mające dzieciaki mogą zajrzeć na fundacjapociecha.pl/otrzymujemy-e-booka-z-bajkami-dla-dzieci/ oraz polubić Fb fundacji by otrzymać darmowy ebook z bajkami

Gość gość
Przekazuję każdego roku i zawsze na pomoc chorym dzieciom

Gość gość
Zawsze przekazuję poprzez fundację na konkretną osobę, którą znam, niewidomą dziewczynkę.

Gość gość
na schronisko w moim mieście

Gość poli33
na schronisko dla zwierząt animals

Gość gość
Od kilku lat na fundację dzieci upośledzonych w moim mieście.

Gość Tymoteusz1
Jasne, że tak. Jeśli nie przekażesz komuś 1% podatku, to po prostu te pieniądze pójdą na państwo, a Ty ich nie dostaniesz. Ja wybieram Fundację Pociecha z www.FundacjaPociecha.pl Przekonała mnie jej misja, którą jest przeciwdziałanie patologiom społecznym, które istotnie zmniejszają poczucie bezpieczeństwa i szanse rozwoju dzieci. Jeśli można pomóc maluchom, to uważam, że warto.

Gość asylwetka
1% na fundację AST- pomoc zwierzętom porzuconym i pokrzywdzonym

Gość gość
na schronisko

Gość gość
Ja jeden procent podatku oddaję do straży dla zwierząt www.sdz.org.pl Pomagają maltretowanym zwierzętom, więc chcę ich wspierać. Jeżeli kiedyś zobaczę, że ktoś znęca się nad zwierzętami to ich do nich się zgłoszę. Polecam wam też ich wesprzeć.

Gość Teppic No4
Schronisko dla zwierząt.

Znajomemu na leczenie SM, albo Stupa house.

Gość gość
zawsze na schronisko dla zwierząt

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość pomóżmy

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/domasi?ts=mail

pomóżmy Asi w walce dla zwierzaków !!!

Gość 1 pjocent

Dla Kiełbasy z Niemiec na nowoczesną terapię leczenia schizofrenii paranoidalnej,  ponieważ standardowe metody leczenia zawiodły, co widać e każdym jej temacie.