Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maravilla.

Czy mogłam w ten sposób zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość maravilla.

Biorę tabletki anty od października. Teraz spóźnia mi się okres a kochałam się z chłopakiem 4 stycznia. Wydaje mi się że zapomniałam 2 razy wziąć tabletki i czy to mogło mieć wpływ na to że mogę być w ciąży ? Pod koniec grudnia też zmieniałam tabletki antykoncepcyjne i a zaraz na początku stycznia się kochałam więc mogłam zajść w ciążę ?

Gość nenamwidzem
skoro zapomniałaś wziąć to po co się pytasz? nie czytałaś instrukcji obsługi tabletek?

Gość jakaśtam..
Przez zapomnienie jak i zmienienie tabletek anty jest prawdopodobieństwo ciąży i to nie takie małe... Ale zmiana pigułek, mogła też opóźnić okres

Gość AleksandraN
maravilla. najlepiej będzie jak zrobisz sobie test a później pójdziesz do lekarza ale z wizytą jeszcze trochę poczekaj bo usg wykrywa ciążę co najmniej 3-4ro tygodniową ale test albo dokładniejsze będzie badanie krwi. I już będziesz wiedziała. Jeśli nie chcesz iść do lekarza po skierowanie na badania możesz je zrobić odpłatnie w każdym laboratorium (niekoniecznie w Twojej przychodni). Zawsze lepiej jest wiedzieć.

Gość zrób test
najlepiej z betę z krwi

Gość ahahahah
a jak zapomniałas, to po jakim czasie sobie przypomnialas i wzielas?

Gość maravilla.
Ja zapomniałam tą jedną czy dwie tabletki to to już było po zmianie i nie brałam żeby wyjść 'na równo' ;/

Gość z innego forum
myślę, że szanse na ciąże są-ale najlepiej zrobić test z porannego moczu, albo najbardziej wiarygodne będzie badanie krwi, tez kiedyś tak miałam, i przez stres- obawę o ciąże okres się opóźnił- zrób test i wszystko sie wyjaśni!powodzenia