Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiętnicaa

nie cierpię mojego ojca

Polecane posty

Gość cierpiętnicaa

są nieliczne momenty kiedy da się z nim porozmawiać normalnie czy pożartować ale zazwyczaj to zachowuje się że masakra po pierwsze po powrocie z pracy siedzi do później nocy przed tv i tylko krzyżówki rozwiązuje nie gotuje, czasem sobie tylko coś tam na śniadanie czy kolację sam zrobi jak mu się coś zechce, obiadu nigdy, i nie dość że ma być ugotowany to jeszcze podgrzany a jak był na urlopie i mama wracała z pracy to nigdy jej nawet nie podgrzał obiadu nie pomaga w sprzątaniu przez niego nic nie zwiedzałam, nigdzie nie jeździliśmy przez jego lenistwo, bo on wolał spać w fotelu, a nasze wyjazdy ograniczały się tyle co do rodziny jest alkoholikiem, pije po kilka piw, tylko czasem parę dni potrafi nie pić, a jak już jakaś impreza to musi się najebać w trzy doopy nie można o nic go zapytać, czy coś powiedzieć inaczej niż on mówi, bo wyskakuje z mordą, o coś poprosić, czy coś źle zrobić no cokolwiek to zamiast normalnie to tylko się drze nie ma szacunku do innych nienawidzi rodziny mojej mamy, oni są ok, jego rodzina to skąpcy i kłamcy, ale mamy rodzina jest ok, ale on u nich zawsze siedzi naburmuszony nigdy nie kupił mamy prezentu, czy na urodziny, czy na święta, na żadne święto, tylko jak mu powiedziałam to kupił jednego tulipana albo czekoladę :o nie ma kultury, żre jak świnia i mlaska, chrapie i nic z tym nie robi a my z mamą spać nie możemy ogólnie nie ma szacunku i widać jego wrogość a on twierdzi że my go nienawidzimy ale jak go uwielbiać jeśli zachowuje się jak skończony skurwiel :o musiałam się wyżalić bo mam go dosyć mam ochotę się wyprowadzić kiedyś ale nie chciałabym mamy z nim zostawiać

Gość cierpiętnicaa
niekt nie ma podobnie? :(