Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldona 35 Poznań

ludzie koszmar na obiedzie u teściów!!! co za horror!!

Polecane posty

Gość Aldona 35 Poznań

byłam dzisiaj z moim mężem na obiedzie u moich teściów. Była tam też siostra mojego męża z narzeczonym, oraz trochę dalszej rodziny. Siedzieliśmy sobie beztrosko i rozmawialiśmy i nagle coś zaczeło strasznie śmierdzieć, ale tak że szok normalnie jakby ktoś się spierdział i nagle mój maż wrzasną do mnie - "co ty robisz opanuj się przy stole chociaż!! co za smród!!" a ja na niego sie patrze i nie wierzę że on cos takiego wrzasną do mnie przy ludziach i zaczełam się wydzierać"jak smiesz lajzo nemyta co pewnie ty śmierdzielu albo twoja brudna rodzina" i odezwała sie jego siostra i zaczełyśmy sie wyzywać i narzeczony jego siostry zaczol mnie bronić a mój teść uderzył go w twarz a tenmu oddal i wlaczył sie w to teść i zaczeli się bić i wyzywac od sqrwieli a ja zaczełam mojego męża kpoać i wtedy doskoczyła do mnie jego matka i zaczeła mnie ciagnąc za włosy to ja jej dałam z kopa w ryj i przyjechała policja i nas musiała rozdzielić :O Czy ta rodzina jest normalna wogóle?

Gość ja pierniczę
niezła bajka, aż przeczytałam do końca ;)

Gość gertyrea
hehe nawet się śmiechnęłam

Gość Aldona 35 Poznań
no niestety to nie bajka - to rodzina mojego męża - skandal normalnie :O

Gość całkiem normalna rodzina
mogłaś tej starej przyłożyć z bańki, taka okazja!

Gość Lilunia/45
Ty Aldono jestes taka głupia,że mozesz byc tylko mądrzejsza.

Gość Aldona 35 Poznań
myślicie, że mąż wyżywał się na mnie za to, że kiedyś miałam małą rundkę z narzeczonym jego siostry? to było po pijaku i nieprawda...

Gość ymmmmmm
0,5/10 💤

Gość sialalalalalala lalal
przecie sie nie myłaś od wesela, to pi.cka ci śmierdziała,włosy miałaś tłuste , wszy i gnidy na wlosach a on sie wsydził że takiego borciucha wprowadził w swoją rodzine ,czy woja matka nie nauczyła cie żebów myć nogi i dupy podmyć nawet w rzeczce jak ci szkoda szamponu.powinien ci łeb urwać i zakopać brudasa pod drzewkiem bedzie lepiej owocowało.

Gość komplement dzis ci powiem
"całkiem normalna rodzina mogłaś tej starej przyłożyć z bańki, taka okazja!" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D