Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo bardzo dziś

CZY CZUJECIE SIE LEPSZE BĘDĄC/ MAJĄC

Polecane posty

Piękne loczki Najlepiej rude albo czarne Piersi mniejsze niż d najlepiej b75 Rozmiar < 40 No i najlepiej dziewice I nauczycielki. No i lubiące sexowną bieliznę. Oczywiście wszystkie wymogi nie muszą być spełnione wystarczy 2.!!!! Po prostu lepsze od innych świadome swojej kobiecości, swego piękna. Takie że no inne to brzydule a wy piękne?? Po prostu sprawdzam czy mam szanse u takich kobiet.

No twoim facetem to ja bym nie chciał być............ Takiej ku.............................. szkoda trzymać A inne Panie??

Gość gfghfcg
lepsze? o losie;d ja mam loczki.jestem brunetka, piersi C rozm.38 , dziewica, lubie fajna bielizne, mam 18lat:P

Mnie by to pociągało. Taka dziewica czekająca na tego jedynego. Jednocześnie maniaczka sexu masturbująca się kilka razy dziennie.

No a nie czujesz sie lepsza ?? Przecież to ideał jest. Zawsze uważałem że wiecie że jesteście piękne pewne siebie mające gromadę czyhających penisow wokoło.

Podniosę temat bo odpowiedzi wciąż brak

Gość parissssssss
Nie wiem, czy to taki ideał...ja mam lekko kręcone włosy, ale prostuję, uwielbiam proste, biust 75b też mam, ale chciałabym mieć tak o rozmiar większe piersi, dziewicą nie jestem i nie chciałabym być, mam 25 lat, uważam, ze w tym wieku jednak dobrze jest mieć jakieś doświadczenia seksualne za sobą, chociażby po to, żeby poznać swoje potrzeby...także zaprezentowane przez autora cechy nie są oznaką ideału kobiety moim zdaniem....

Ja nie mówię żę musi być. Bo np kochała kogoś tam była z nim 5 lat itd itd... Ale nie w sęsie jak ty piszesz BO POWINNA już niebyć bo ot wstyd albo nie wiem

Gość gfghfcg
to ze ty jestes maniakiem na tym tle nie znaczy ze my tez:p oczywiscie ze nie czuje sie lepsza. sa rozne typy urody i kazdemu odpowiada co innego

Gość olabogaola
hakuna - czyje to zdjecie ze stopki? to ty???

Gość jgsgkjgjk
haha te stare to coraz glupsze sie robią hakuna smieszna jestes zeby na forum gdzie siedzi mlodziez wbijac i na dodatek te ask.fm :D:D

Gość olabogaola
odpowiedz wiem ze tu jestes na forum bo piszesz tu i tam

Mam problemy jak kazdy. Ale w końcu czas się z kimś zwiazać prawda ?? A do takich kobiet nigdy nie miałem śmiałości. Paraliżowało mnie

No ale nie czujecie czegoś takiego..... Loki są rzadkie ja je mam jestem śliczna. Piękna. Mam ładną figurę. Mogę mieć każdego faceta ??????????? Kiedyś taką Różę poznałem nawet nigdy z nią porozmawiałem tylko cześć cześć.

Gość 66asika
mam proste dlugie zarne wlosy 85d:) i nie dziewica hahah mam szanse am 34 lta

Ej no... nie macie tak ??? JESTEM SUPER JESTEM PIĘKNĄ KSIEZNICZKA MOGE MIEĆ KAZDEGO ?? No przesadzam ale wydawało mi się że kobiety z loczkami są pewne że są piękne wyjątkowe, atrakcyjne, kobiece, pociagające.

Mi bardziej chodzi o te kobiety z loczkami czy tak nie czująbo o tym jest główny temat. Szanse ma chyba u mnie kazda kobieta. Bo mimo ze z kobietami gadam normlanie. POZA TYMI Z LOCZKAMI. To zadnej nie poderwałem. Jakoś tak samo wychodziło. I rozchodziło.......... Więc to raczej ty byś musiała mnie poderwać :P

Gość olabogaola
hakuna figlarko czyli to ty jestes piekna seksowna masz kogos? skad jestes napisz cos o sobie

Gość podniosę sobie temat
Podniosę sobie temat może dziś mi się jakaś wymarzona z loczkami wypowie