Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niezdecydowany

oswiadczyny... BARDZO PROSZĘ O POMOC!!

Polecane posty

witam, jestem z moja dziewzyną juz długo. Jakis czas temu kiedy ona jeszcze nie myślała o zaręczynach to mi na tym zalezalo. Teraz kiedyj ej na tym zależy to mi przestało. jakiś czas temu bardzo ją skrzywdziłem. Wybaczyła mi, ale dalej czuje do mnie uraze. Wcale nie myślę ze jestem idealny, stwierdziłem to po przeczytaniu jej ppamiętnika, który zabrałem jej siłą. Bardzo ją kocham i marze o tym zeby została moją żona, ale nie mam odwagi ją o to prosić. Ona myśli, że nie chce się z nią zaręczyć, ani tym bardziej ożenić, ale ja po prostu nie potrafie wykrztusić z ust tych słów. kilka dni temu napisała do mnie, że ona nie będzie mnie zmuszać do zaręczyn bo widzi ze ja tego nie chce. Że oswiadczyny to byłby dowód ze na prawde ją kocham, ponieważ po tym co zrobilem niekiedy w to nie wierzy oraz ze przestanie mowic o pierscionkach i oswiadczynach. dzisiaj jej się wyrwało o tym ale szybko zmieniła temat. Widze ze jej na tym zalezy, mi tez ale nie wiem jak to zrobić. BARDZO PROSZĘ O POMOC!!

ona ma 19, a ja 24, jestesmy razem od 4 lat

Gość mariolka*
ale jak ci chłopie mamy pomóc? jak kochasz ja naprawdę, to chyba nie powinno ci być aż tak trudno "wydusić' te słowa! jeśli jej bardzo na tym zależ, a jeszcze ją ostatnio skrzywdziłeś, to na co czekasz? poćwicz przed lustrem i szoruj po pierścionek!

Gość ja poproszeeeeeee
MASZ KASE ZEBY JA GDZIES ZABRAC

na kase nie narzekam. staram sie, dla niej

Gość ja poproszeeeeeee
MILO POCZYTAC JAK PISZESZ TYLKO SIE POSPIESZ BO UCIEKNIE MASZ SAMOCHOD?

samochod mam, mysle za nawet calkiem niezly

Gość LESSSSSSSSSSSS
TO PODJEDZ POD JEJ DOM TYLKO PODPYTAJ CZY MA WOLNY WEKEND ZADNYCH PLANOW ITP WYNAJMIJ POKOJ NAD MORZEM LUB W GORACH TAM GDZIE CHCIALABY POJECHAC I JA TAM ZABIERZ TAM SIE OSWIADCZ JAK BEDZIE SPALA POLOZ JEJ KARTECZKE PRZY LOZKU WYJDZIESZ ZA MNIE JAK CI SIE TO PODOBA JA O CZYMS TAKIM MAZYLAM WIDAC ZE JA KOCHASZ

ten pomysł bardzo mi sie podoba. chętnie przeczytalbym wypowiedzi innych i zdecydował co mam zrobić

Gość LESSSSSSSSSSSS
NIESTETY MALO OSOB PISZE TAK NA POWAZNIE