Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antyczna dziewica

Pamięta mnie tu ktoś?

Polecane posty

Moja Droga - jak już się rozbierzesz, to pisk partnera jest nieunikniony. mój maleńki ja się zadaję z facetami a nie piszczącymi cipami:P

Gość IMO12354
No co tam Gniewny Prawiczku? Mój rękaw czeka, jest suchy, miękki i miły - nie uciekaj tylko śmiało zroś go łzami. Byłeś zawsze kolegą? Czy może kobiety Cię onieśmielają? Ja nie gryzę, a terapia darmowa. :classic_cool:

bo dawno by już straszył by nas swoją "siekierką" kurcze coś mi w tym zdaniu nie pasuje:D ( nie, że siekierka:D)

Gość IMO12354
ike "ja się zadaję z facetami a nie piszczącymi c*pami" Na początku znajomości pewnie jeszcze nie piszczą. :P

zamienił stryjek siekierkę na kijek albo kijeczek.....:P

Gość IMO12354
ike "albo kijeczek.." Ach, te fobie wywołane niezaspokojeniem. :P

Na początku znajomości pewnie jeszcze nie piszczą. mają nadzieję, że urosną :P a tu taki (mały) za przeproszeniem chooj :P

Ach, te fobie wywołane niezaspokojeniem. zawsze jak z kimś piszę to o nim fantazjuję :P

lub patyczek maluśki i krzywy:P ( a co ! dobiję krasnala!)

Gość IMO12354
ike "mają nadzieję, że urosną" Nie moja droga, ty Ty masz nadzieję, ze urosną - oni mają nadzieję, że to szybko się skończy. :P "zawsze jak z kimś piszę to o nim fantazjuję " Żelek - w nogi! :classic_cool:

Nie moja droga, ty Ty masz nadzieję, ze urosną - oni mają nadzieję, że to szybko się skończy. przyznam ci się do czegoś :P ale ciii w przypadkach podobnych do ciebie nie mam nadziei:P:P:P

Gość IMO12354
ike "w przypadkach podobnych do ciebie" A jednak! Krasnali fetysz! Ooo nie! Moje wdzięki są poza Twym SZEROKIM zasięgiem. :P

A jednak! Krasnali fetysz! Ooo nie! Moje wdzięki są poza Twym SZEROKIM zasięgiem. bogu niech będą dzięki:P

Gość IMO12354
ike "bogu niech będą dzięki" Wdzięczność dobra rzecz - wszakże dzięki niemu jesteś tak OBDARZONA. :P

Wdzięczność dobra rzecz - wszakże dzięki niemu jesteś tak OBDARZONA. no ciebie za to chyba nie pokochał ...........

Gość IMO12354
ike "ciebie za to chyba nie pokochał" Nie pozwalając Ci się do mnie zbliżyć? Jeśli to nie jest miłość, to nie wiem jak to nazwać inaczej. ;)

Nie pozwalając Ci się do mnie zbliżyć? Jeśli to nie jest miłość, to nie wiem jak to nazwać inaczej. raczej nie obdarzając cię ...no....niczym:P do kiedyś tam

Gość IMO12354
ike "raczej nie obdarzając cię" To także próba ochrony mojej osoby przed zakusami Tych Rudych. :P 🖐️

Gość ty pijaczko
cycki se podnies o ile je masz