Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora ladniejsza

Która z tych jest naj a która ble?

Polecane posty

Gość dziś na pomarańczowo
z tą fotografią nie za bardzo trafiłeś, tak pół na pół, reszta się zgadza :)

urodziłeś się z takim zdolnościami? to jest serio niesamowite. sama potrafię dość trafnie ocenić po wyglądzie, ale nie aż tak

Gość co do tych fot
Drugi zestaw... Jedynka trochę robi sobie krzywdę stylizacją, chyba jest ładniejsza niż zdjęcie pokazuje, 2.: niegłupia, niebrzydka. Fajny kolor oczu. 3.: no gwiazda to to nie jest, ale ma śliczny kształt ust. O czwórce mogę powiedzieć to, co o jedynce, ale jedynka jakoś tak trochę bardziej mi się podoba. 5.: jedyne, co to mogę się zapytać, o co kaman z tym na głowie :P

Gość ktora ladniejsza
to w koncu ktory jest podszywem?:D cafe atlantico to nowe odkrycie kafe!:D serio piszesz ze nr 1 bys sie zainteresowal? Myslalam ze ona zebrala najgorsza opinie;p

gdybyś był psychologiem albo innym specem od ludzi może i byłoby to zwyczajne, ale skoro nie jesteś, to dla mnie coś niesamowitego, że tak trafnie umiesz kogoś ocenić :)

Gość ktora ladniejsza
Slaskie, to daleko:P ja mlodsza o 2 lata, rowniez malo rozrywkowa, niesmiala, wrazliwa :P taki melodramat ze mnie;-) reszty sie dowiesz w swoim czasie ;D

Gość ktora ladniejsza
A jakim prawem dodajesz zdjęcia Tych dziewczyn ?? I tak żadna , by nie zwróciła na Ciebie uwagę. Bynajmniej za Twoje dziecinne zachowanie

Gość ktora ladniejsza
Jeśli to do mnie, to przykro mi ale nie jestem lesbijką i nie musi na mnie zadna z nich zwracac uwagi :P

Gość co do tych fot
W trzecim zestawie jedynka ujmuje mnie czymś przedwojennym w urodzie, dwójka - nie, nie i jeszcze raz nie, kolejna ma niekorzystnie obrobione zdjęcie, ale chyba jest ok, a czwórka to coś w stylu trójki z zestawu nr 2, tyle że ładniejsza (choć tamta z poprzedniego zestawu oczywiście ma ładniejsze usta ;) )

Gość ktora ladniejsza
a ze tak spytam co Ci sie w tych dziewczynach nie podoba?(czysta ciekawosc roznych spojrzen na te same osoby):p

Gość ktora ladniejsza
a i jeszcze zapytam sympatyczna jako sympatyczna czy zamiennik brzydkiej?;D Kasia,a Ty jak masz?

Gość tuptuniaa
:)

zapytam Cię jeszcze o jedną rzecz i zostawiam Was w spokoju :) dlaczego napisałeś o kobiecie z mojego linka, że jest chyba samotna?

Gość co do tych fot
ktora ladniejsza - pyt. było do mnie?

Gość tuptunia_
:)

Gość ktora ladniejsza
tak do Ciebie:) haha strzal w 10, to moja przyjaciolka i wiem o niej wszystko,i tutaj co napisales sie zgadza.intuicja?

Gość Hansa
czekam..:D

Gość ktora ladniejsza
ponawiam: cyt.:"a i jeszcze zapytam sympatyczna jako sympatyczna czy zamiennik brzydkiej?;D"

czyli jednak zostanę bardzo niezależną starą panną :D dzięki za odpowiedzi, dobranoc :)

Gość co do tych fot
Opisuję tylko swoje wrażenia, kilka razy zwróciłem uwagę na to, że pewnie samo zdjęcie lub poza coś przekłamuje, a tym sposobem mogłem dwojako ocenić jakąś osobę. Taki sygnał, że coś w zdjęciu może być niemiarodajne i tym samym "krzywdzić" daną dziewczynę, ale przecież też zdarza się, że zdjęcie "pomaga", więc bądź tu człowieku mądry ;) . Na pewno jestem uczulony na tandetne kolory włosów i brak subtelności.

Gość co do tych fot
A obok tandetnych kolorów włosów też na tandetne fryzury ;)

Gość ktora ladniejsza
w takim razie milo mi :) pytałam czy sympatyczna to zamiennik brzydkiej , bo sporo dziewczyn go dostało ;P powiem tylko jeszcze odnosnie tych fotek-nr 3, uwielbia sport, tyle mam do dodania,poza tym zgadza się... no i ostatnia 100 % zgodnosci:D:D jestem pod wrazeniem :)

Gość co do tych fot
Cafe, mógłbyś być niebezpieczny z tym talentem :P

Gość ktora ladniejsza
tandetne czyli jakie wg Ciebie ? :P mozesz zapodac zdjecia;) a nawet wykorzystac te gotowe z tematu

Gość m,jbjh
naj 2, ble 5, reszt bezlciowa

Gość Hansa
cafe, a dodasz swoje zdjecie?:>

Gość ktora ladniejsza
nie powiedzialabym :P przeważnie te brzydsze są wredne i zawistne, ale kryja sie pod maska niewinnosci ,wysuwam takie wnioski patrzac na kolezanki a umiesz tylko na podstawie zdjecia ocenic czy bez niego tez?;P z tymi tandetnymi fryzurami, to pisal co do tych fot i do niego bylo to pytanie