Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka_27

Dylemat

Polecane posty

Gość mężatka_27

Witam mam pewien dylemat jestem z mężem od 10 lat od 4 po ślubie Kocham go bardzo bardzo mocno on mnie również. Seks z nim jest czymś wspaniałym cudownym nigdy nie mam dość potrafi przełamać we mnie wszelkie bariery po prostu jest tak że trudno to opisać. Jednak mąż nie ma żadnych ambicji zawodowych owszem ma zainteresowania i hobby ale jeżeli chodzi o prace to zero ,nic, zarabia połowę tego co ja i twierdzi że nie urodził sie po to aby w pracy spędzić życie, uważa że do pracy się idzie robi swoje i wychodzi, bo jest tylko po to aby mieć się z czego utrzymać a nie żeby brać udział w wyścigu szczurów.Mówi że nie zależy mu na awansie czy pochwałach od szefostwa bo to się wiąże z walką między ludźmi bo praca, firma robi z nich niewolników i zwierzęta. Mój problem polega na tym czy nadal z nim być bo przecież z takim podejściem nie zarobi fortuny nie bedzie miał na dom itp itd czy mam z nim być bo najważniejsze to miłość i seks czy szukac innego z pieniędzmi który da mi poczucie finansowej stabilizacji no i oczywiście więcej możliwośći.

Gość szparek
Jakie ma hobby?

Gość mężatka_27
a czy to ważne? uprawia sporty siłownia jazda na rowerze bierze udział w zawodach triathlonowych biega maratony.

Gość szparek
Ważne, możesz go śmiało zostawić, jeśli tak bardzo liczą się dla Ciebie pieniądze.

Gość zulu gula
możesz go zostawić cholerna z ciebie materialistka

Gość zulu gula
poco się będziesz z nim męczyć skoro zarabia mniej od ciebie