Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfsashhsh

Ktoremu dziecku byscie najpredzej wybaczyli?

Polecane posty

Gość hfsashhsh

Ktoremu dziecku byscie najpredzej wybaczyli? Syn gej? Corka lesbijka? Dziecko alkoholik lub narkoman? Corka prostytutka? Corka ktora sprowadzila do domu bekarta bo chlopak ja porzucil? Oczywiscie syna ktory ma nieslubne dzieci nie wliczam do patologi ale dziewczyne ktora ma nieslubne dziecko i oczekuje pomocy od rodzicow.

Gość eeeeeeee????????
Najpierw dobierz równoważne przykłady, bo co ma np. choroba alkoholowa do rzeczy tak naturalnej jak orientacja seksualna?

"Oczywiscie syna ktory ma nieslubne dzieci nie wliczam do patologi ale dziewczyne ktora ma nieslubne dziecko i oczekuje pomocy od rodzicow." - od razu widać, ze prowo i to bardzo, bardzo słabe prowo. 0/10

Gość eeeeeeee????????
Nie, no, przecież to jasne, że wychowujący dziecko narkoman to nie patologia, ale bezdzietna lesbijka to prawie kryminał... Ale wniosek jest jasny: dziewczyny, zrzekajcie się praw do dziecka na rzecz tatusiów, tatusiowie wychowujący nieślubne dzieci to nie patologia.

Gość izisalkjkl
Najprędzej wybaczyłabym uzależnionej od wódki i heroiny córce lesbijce w ciąży oczekującej mojej pomocy.

Gość do eeeeee?????
Chyba kompletnie nie masz pojęcia co jest dobre i złe skoro nazywasz ,,naturalnym orietację skesulaną bycie gejem bądz lesbijką,, :O żal takiej matki,popierasz jawne zło!!

Gość ja mysle ze to nie chodzi
o wybaczenie( bo co mam wybaczyc?) chodzi o zaakaceptowanie syt nieslubne dziecko nie jest bekartem! jest dzieckiem!

Gość kolejnahania
wszystko oprócz pedała!!!!! Lesbijka mnie nie rusza