Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinkaaa88

Pyt.do dziewczyn z silnym PMS.Jakie były u was objawy ciąży?

Polecane posty

Gość katrinkaaa88

Cześć! Tak jak w temacie, chcialam Was zapytac jai był u was pierwszy objaw ciąży? Chodzi mi o ten czas mniej wiecej w dniu spodziewanej miesiaczki. Zalezy mi na odpowiedziach dziewczyn ktore przed ciaza mialy silny bol piersi, obrzęk piersi, ogolne zatrzymanie wody w organizmie, bole brzucha, czasem krzyzy, i to wszystko od ok 7 dni przed miesiaczką. I co się "stało" z waszymi objawami, waszym organizmem, jak zaszlyscie w ciążę? Jakie objawy?

Gość katrinkaaa88
napiszcie proszę:)

Gość katrinkaaa88
Ponawiam pytanie, jak to było z wami, zawsz milayscie PMS silne, a jak zaszlyscie co bylo przed okresem?

Gość xcvbnm,.000
ja miałam zawsze silny pms. a w dniu spodziewanej miesiaczki byl tak silny ze szok! wiedzialam ze cos jest nie tak, bo przy tak silnych bolach, że nawet chodzenie sprawialo mi ból musiałabym już dostać ten okres. A tu cisza w majtach. Dlatego zrobiłam test - nie dawało mi to spokoju. A tam 2 mocne różowe krechy :D

ja byłam w 2 ciążach i objawy sa nie do poznania pamietam ze miałam ochote na sok pomaranczowy i dosypywałam kwasku .Bolą też piersi ale czesto myloy ból przed miesiaczkowy i szczerze ostatnio byłam pewna ze jestem w 3 ciąży ale sie myliłam

Gość xcvbnm,.000
aha i bardzo duuuuużo siusiałam. Prawie co chwilę byłam w wc.

Gość katrinkaaa88
Dziękuję:) Pytam dlatego, że od kilku lat mam regularne cykle 28-29 dni, raz 31 z powodu wyjazdu.. I zawsze mam silne PMS, niesamowity bol brzucha piersi , obrzek, zatrzymanie wody w organizmie itp. A teraz jestem 3 dni przed spodziewanym dniem miesiączki i nic, cisza, nawet piersi nie bola, ani brzuch i nie wiem co się stało. Owulacje mialam prawdopodobnie w dniach od 13-17,18 dc, trudno stwierdzić ponieważ brzuch bardzo bolał mnie (tzn jajnik) od 9-15 dc, potem mysllma ze juz po, a w 18 dc znów ból jajnik asilny i pojawił się znowu (??) przezroczysty, ciągnący śluz... I nie wiem co się mogło pomieszać?

Ja przed okresem zawsze mialam silne bole brzucha i glowy, czesto migreny, a teraz nic. Kompletnie. W zyciu bym sie nie domyslila, ze to ciaza bo nie mialam zadnych objawow.

Zawsze miałam silny PMS, a jak zaszłam w ciążę, to jedyna różnica była w opuchnięciu piersi - było jakoś inaczej - takie jakby gorące były. Teraz, po ciąży, PMS jest lzejszy, ale nadal mam migreny w dzień, lub dzień przed początkiem okresu.

Gość gumis155110
Może wy będziecie potrafiły mi pomóc bo już nie wiem co się dzieje.. Otóż sytuacja wygląda tak.. Spóźniał mi się okres (ok 10 dni), miałam wszelkie objawy ciąży (chociaż były bardzo porównywalne do psm).. W dniu oczekiwanej miesiączki dostałam niewielkiego plamienia.I koniec, nic więcej. W 39 dc pojawiły się silniejsze plamienia, które po paru godzinach przerodziły się w "okres". Jak to możliwe, że przyszedł spóźniony.. I był poprzedzony plamieniami i objawami ciąży? do lekarza idę dopiero w środę bo szybciej się nie da;/