Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolnomyślicielka

czy nie zależy Wam na WOLNOŚCI SŁOWA? Takiego chcecie kraju dla swoich dzieci?

Polecane posty

Gość wolnomyślicielka

ACTA to zamach na wolność słowa. Na dobrą sprawę za zaśpiewanie dziecku kołysanki będzie można karać. hakerzy zaatakowali w nocy domeny rządowe,ale uczciwy internauta nie może zrobić nic-bo strony gdzie były petycje są zablokowane.

Gość soko wirówa
40% kafeteria to barany bez własnego zdania, kolejne 40% coś tam wie, ale nikomu się chce dupska ruszyć i dowiedzieć sie czym jest owa ACTA a 20 % coś próbuje robic.

Gość wolnomyślicielka
Ja widzę,że tutaj to naprawdę same tępe krowy siedzą,co ich świadomość kończy się na kupie dziecka. ale i gadanie o kupach się skończy.

Gość niebieska liniia
Każdemu zależy, ale społeczeństwo jest zbyt leniwe, aby coś z tym zrobić. Poza tym człowieku, jest niedziela! Przed 11.... ludzie albo jeszcze leżą w łóżkach, albo zbierają się do kościoła, albo gotują obiad, czy mają inaczej dzień zaplanowany niż siedzenie od samego rana na kafeterii :o Wróć z tym pytaniem jutro 🖐️

Gość janek wisniewski padł
Jezeli napiszesz, ze nie stać cię na mleko dla dziecka to się od razu zlecą mamuśki zeby ci powiedzieć jaka jesteś nieodpowiedzialna i w ogóle;-) Niestety ani acta, ani nic innego większości mam nie interesuje. Za jakiś czas pojawi się topic pt. : a skąd mam wziąć język dwulatka skoro :chomik, megaupload, rapid i inne nie działają?

Gość wolnomyślicielka
Otóż nie pojawi się taki topik, bo kafeterię,jak i wszystkie inne fora zamkną!!!!!!! Może wtedy leniwi ruszą doopy!

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Tak masz rację :(Wczoraj ktoś z Anonimusa podawał co wisywać aby zablokować strony rządowe ,weszłam ale już nie działały :)

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Rząd nie wie z kim zadarł:)A w dodatku nie umieją tego opanować :)Idobrze ,nie jesteśmy głupimi ćwokami :(:(

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Ja się obawiam o ten stan wojenny w cyberprzestrzeni ,bo tak rząd będzie próbował walczyć :(Ale niech się ktoś dobrze zastanowi z nich co robi?????????? ANONIMUS-za dużo ludzi za duża władza ,mogą narobić wiele szkód rządowym stronom :):)

Gość wolnomyślicielka
Można legalnie i łatwo protestować. Wysyłajmy maile do posłów, kancelarii itd. Setki takich maili może nic nie zmienią,ale tysiące dadzą im do myślenia! wysyłajmy im pytania o wolność słowa! to legalne i możliwe dla każdego nawet nie znającego się na blokowaniu stron itp.

Gość anya rybbyyyk
oj nie martw sie. w 2012 mial byc koniec swiata i bedzie:D swiat upada powolutku... ludzie zaczynaja miec dosc upodlenia i w koncu ktos zrobi z tym porzadek.. rozumiem, komuna..podsluchy w telefonach ale za to praca, socjal na jak najwyzszym poziomie! a teraz? podsluchy w smsach, gg, przegladanych stronach int., opinie z forow a do tego podatki MEGA, socjal kuleje, pracy BRAK, wszystko mega drogie.. dziekuje wam POkemony :) (boze jak ja was kurwy nienawidze!) i nie mowcie mi ze za kaczora bylo gorzej...mniejsze podatki, lepiej ze sluzba zdrowia, mniejsze ceny, wiecej pracy a przede wszystkim nie wchodzilo sie po palcu w dupe jebanej unii czyli nie bylo mowy o wiekszym wieku emerytalnym, katastralu a przede wszystkim jebanej ACTA!

Gość anya rybbyyyk
teraz chociaz z internetu mozna bylo doszukac sie prawdy np o bolku walesie ..a jak wejdzie ta cala acta to strony dot.prawdy zostana zablokowane! dlaczego dajemy sobie robic wode z mozgu?! czemu nie mozna nic z tym zrobic?

Gość njkmjk
przeciez to bzdury, nie widzicie tego??

Taaa je*ane POkemony chcą być bardziej unijni od unii i bardziej amekrykańscy od amerykanów... Skunksy jechane. Kuźwa chcą zrobić państwo policyjne. OBY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ>

Gość njkmjk
ale o co w ogole chodzi???

To sobie poczytaj skoro nie wiesz o co chodzi. Najpierw piszesz tłuku, że to bzdury a teraz pytasz o co chodzi...

Gość trushi
to jest jak zwykle cios przeciw najbiedniejszym, jak i ingerencja w wolną konkurencję... wyobrażacie sobie co to będzie jak patenty przestaną się szerzyć? przecież to prowadzi do monopolu i wywindowywania cen. Cały ten projekt to pomysł ludzi najbogatszych, którzy za sprawą Internetu tracili może ułamki swoich fortun. Nie rozumiem, co było złego w przepisie o wykorzystaniu źródeł internetowych 'NA POTRZEBY PRYWATNE' a nie w celu szerzenia publicznego... tragiczna klasacja społeczeństwa, które i tak w porażającej większości idzie w parze za rękę z piszczącą biedą...

Gość wolnomyślicielka
Ja nie jestem ani za kwakiem,kwachem, donkiem czy pawlakiem. dla mnie to jedna klika. a onet i tvn czyli iti-prawie nic nie mówią! tak bzdura-obudzisz się z ręką w nocniku bo w stanach już rezygnują-częściowo z sopy. bzdurą jest to co chcą zrobić! łatwiej rządzi się baranami. większość i tak jak widzę nie myśli,a reszcie po prostu zamkną buzię. tekst ACTY ustalono w 2010 roku-a u nas cisza jak makiem zasiał! mieli w grudniu podpisać ACTĘ na zlocie WTO, ale nie wyszło. dali o tym wzmiankę na 41 stronie noty dotyczącej rybołówstwa. a w oficjalnych informacjach ogólnych nic! i nadal wydaje się komuś,że to normalne?

Gość fwefq
Jestem przeciw ACTA. Jetem za ANONIMOUS. I co z tego?

Gość njkmjk
ej no nie wierze:) przeciez to smieszne? dlaczegozby mialo byc zabronione podadac sobie na forum?? co ma byc zabronione jeszcze? czytanie ksiazek? czy co?

Gość njkmjk
obejrzalam no i co z tego????? niech sobie blokuja

Gość wolnomyślicielka
Nie będzie gdzie pogadać,bo fora znikną! nie rozumiecie tego? nie będzie można wyrazić swoich poglądów,bo nie będzie gdzie. w imię ochrony praw autorskich zniknie wszystko co ewentualnie mogłoby te prawa łamać. a na kafe możesz np wrzucić tekst jakiejś piosenki bez zgody autora-to jest naruszenie jego praw! zniknie postęp,bo nie będzie się nikt ważył próbować zmieniać tego co ktoś opatentował,bo wykorzystując to co jest i próbując ulepszać możesz naruszyć prawa autora! cofniemy się do epoki kamienia łupanego! to prawo ma chronić wielkie bogate korporacje a dokopać zwykłym ludziom. a państwo będzie się bogacić bo będą karać internautów i wyciągać z tego kasę.

Dla takiego tłuka jak njkmjk to najważniejsza jest konsystencja kupy niemowlaka... Szkoda że takich tłuków jest o raz więcej. ;-/

Gość njkmjk
ale panikujecie. i mysliocie ze wasze protesty cos zmienia:) naiwniacy :8

njkmjk-> skoro tobie jest wszytsko jedno ciemna maso po po ch... wchodzisz na taki topic. Do butelek krowo rozpłodowa jazda, bo z takim myśleniem tylko do tego się nadajesz...

Gość njkmjk
a ty do chlewu z twaim swinskim jezykiem