Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utriou

pierwszy raz

Polecane posty

Gość utriou

Witajcie. Jestem z moim chłopakiem od miesiąca, nigdy przy nikim się tak wspaniale nie czułam. Jest opiekuńczy, kochamy się. Mamy po 18 lat i nie przeżyliśmy jeszcze swojego pierwszego razu. Ostatnio spędziliśmy razem noc, nie doszło do stosunku, ale uprawialiśmy petting i dość odważne pieszczoty. Rozmawialiśmy o tym, że oboje chcemy poczekać z pierwszym razem. Dużo o tym myślałam i jestem na to gotowa, tylko zastanawiam się czy to nie za wcześnie? Jesteśmy razem dopiero miesiąc.

nie zastanawialabym sie nad tym czy to za wczesnie ale nad zabezpieczeniem sie, marsz do gina!!

Gość Czara Goryczy
to zależy od Ciebie..od niego..na ile to dojrzały i odpowiedzialny chłopak. Jak mówi poprzednik - przede wszystkim pomyśl o zabezpieczeniu. Zróbcie to w Twoje niepłodne dni, do tego prezerwatywy i powinno być ok oczywiście zawsze jest możliwość zajścia w ciążę, to zawsze musisz brać pod uwagę. To na tyle powazny człowiek że Cię nie oleje z takim problemem?

Gość utriou
Mój chłopak jest bardzo odpowiedzialny i dojrzały jak na nasz wiek. Ostatnio trochę mnie bolało przy pieszczotach to natychmiast się odsunął, przytulił mocno i przeprasza do dzisiaj. Mam do niego pełne zaufanie, bo budowaliśmy nasz związek na przyjaźni. Nie jestem nim zaślepiona, ale naprawdę widzę, że jest wyjątkowy :) o antykoncepcji oczywiście też myśleliśmy, nawet podczas pettingu jest wyjątkowo ostrożny, bo wiadomo że ryzyko zawsze jest.

Gość Czara Goryczy
ale jesteście razem miesiąc....kiedy miałaś czas na zbudowanie tego związku? :) życzę Ci powodzenia..ale poczekaj jeszcze jakiś czas by się przekonać że to właśnie ten facet na pierwszy raz :) Choć powiem Ci szczerze że dobrze jest to zrobić z kimś fajnym, ale nawet mało udany pierwszy raz nie psuje życia seksualnego potem, tak jak to się uważa :) powodzenia!

Gość sinkaminkaa
czasem sie tak zdarza ze spotykasz osobę ktorą uwazasz od razu za ta jedna i jedyna ale to jest rzadkosc. ale czasem sie zdarza. musisz rozpoznac uczucie