Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

facet czy to koniec ?

Polecane posty

Byliśmy pokloceni i nie rozmawialiśmy kilka dni wczoraj zaczęliśmy gadać ale on nadał był zły ... Byliśmy u znajomych wczoraj. I jak wracaliśmy on powiedział ze wychodzi z kolegami więc mówię ze ja pojadę z nim a on mówi se nie bo odstawia auto i nie ma juz miejsca zabolalo mnie to trochę i zdziwiło .....

Nie cierpię kobiet-bluszcz, które nie odstępują faceta na krok. Każdy człowiek potrzebuje trochę oddechu i przestrzeni

Ale to nie jest problem ... Tylko dziwi mnie że Tak to powiedział to bylo grubo po 12 widzę że zmienił się nie zależy mu Tak ....

Ale gdzie Cię zostawił, pod Twoim domem? Jeżeli zostawił Cię gdzieś na mieście, to faktycznie źle zrobił, bo powinnien przynajmniej Cię odwieźć.

Tak tylko jak Pisalam nie gadalismy kilka dni i wtedy codziennie koledzy byli a teraz ich jest aż za duzo !

Odwiózł mnie do domu ale dziwi mnie bo. Nigdy Tak nie robil a nagle zmienił się o 360 stopni na niczym mu nie zależy jak mu powiedziałam wczoraj se skoro ci nie zależy to po co jesteśmy razem a on jeśli Tak chcesz ....

Gość sssssssdddddddddd
graffitgirl to nie pisz do niego , olewaj go tak jak on ciebie , umow sie z kolezankami, idz na impreze , zobaczysz jak szybko " znormalnieje" :)

Gość sssssssdddddddddd
jak mozna powiedziec swojej dziewczynie , ze nie moze z nim jechac bo nie ma miejsca? Szok . Jakby mój mi z takim tekstem wyjechal to bym mu powiedziala do widzenia. Skoro koledzy wazniejsi i dla nich jest miejsce to niech spada. Napisz mu tak : ,"wczoraj nie bylo miejsca dla mnie , a dzisiaj nie ma miejsca dla ciebie... w moim zyciu . "

Oni są okey ale jak można traktować Tak swoją kobietę ja nie mam sił juz na to chce z nim porozmawiać ale co powiedzieć

Gość sssssssdddddddddd
Ty chcesz z nim pogadac ??? dziewczyno szanuj sie troche.!! Nie odzywaj sie do niego , to jemu powinno zalezec na tym, zeby z toba pogadac i wyjasnic sprawe, a nie tobie ! moze go jeszcze bedziesz przepraszac... Dziewczyny szanujcie sie troche... bo wstyd mi za was