Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NigdWieceJNIGDY

Wczoraj byłem na weselu!! to był najgorszy dzień w moim życiu

Polecane posty

Gość kobieta chce być fit
Nie napisałam paszteta, tylko "szarą mysz", czyli normalną zwykła dziewczynę, a nie jakąś hardcorową lasencję :P A co do przedstawiania, to chyba nie zamierzałeś wciskać rodzince ze przyszedłeś z partnerką a nie z koleżanką :P

Gość fcewfewfewfewf
ja zawsze na wesele chodziłam z facetem i jakoś mnie prosili do tanca. i starzy i młodzi i wujkowie i tata . i nie wstydziłam sie z kims tanczyc bo np był brzydki i stary bo to niby ,,obciach"?

Gość pasy fusi
jak ci pasztet nie pasuje trzeba było wziąć rolade wołową

Gość fcewfewfewfewf
Masz strasznie sztywne przekonania. wiesz co znam facetów naprawdę nie atrakcyjnych co mają dziewczyne ładną ,albo nawet znam jednego brzydkiego co ma to coś i dziewczyny na niego leca ,ale Ty poprostu jesteś nie dosc ,ze pewnie nieatrakcyjny to jeszcze sztywniak kobiety nie lubia takich sztywniaków zrozum to do kobiet trzeba byc czasem wyluzowanym ,pewnym siebie ,potrafic je rozśmieszyć jakims inteligentnym zartem

Z takim nastawieniem to wcale się nie dziwię, że jesteś sam. W końcu i te koleżanki nie chciały o pójść, bo pewnie wiedziały jak dobrze będą się "bawić" w Twoim towarzystwie.

Gość ja też szukam na wesele
będe miał wesele w czerwcu więc może zaczne już jakiejś dziewczyny szukać ? może tutaj jestem z Gdańska i najlepiej jakąś długonogą bym chciał ja ogólnie jestem spoko gość :)

"jakąś długonogą" a co to? koncert życzeń? :D

oj tam napisałem najlepiej krótkonoga też może być, a nawet bez noga jak fajna :)

Gość fcewfewfewfewf
ale nie martw sie tylko wyciagaj wnioski ;)

Może i bym poszła, ale mam do Gdańska całą Polskę drogi 🖐️ Więc szukaj dalej ;)

Gość dobre dobre dobre dobre
wesele nie koniec swiata. nastepnym razem idz zeby sie dobrze bawic a nie zeby sie dolowac.

a wzielibyście pieniądze za pojscie z kimś na wesele ?

podobno sa ludzie co biora. ale ale zadzwon na drugi raz do agencji i zamow dame do towarzystwa na cala noc.

bez przesady nie chce sexu po weselu wystarczy mi dobre towarzystwo.

no to zaplacisz za towarzystwo a nie za seks. laska zarobi a sie nie narobi a ty bedziesz polechtane ego z taka laska sie pokazujesz.

Gość a co mi tam!
poka fote:D zobaczymy czemu Ci odmowily:P

"no to zaplacisz za towarzystwo a nie za seks. laska zarobi a sie nie narobi a ty bedziesz polechtane ego z taka laska sie pokazujesz." Gorzej jak się okaże, że któryś z gości weselnych się z nią kiedyś lepiej zapoznał :D

po co ci moja fota ? ka byś ją zobaczyła za darmo byś poszła bom fajny gość :)

nawet jak sie zapoznal to co? nic co ludzkie nie jest nam obce.

Jak to co? jeden sobie poużywał z nią, a drugi ma się czuć połechtany, że ją na wesele do rodziny wziął :D

zazdrosnych bedzie mogl odeslac na strony portali gdzie sie oglaszaja znudzone mezatki co cnote z mezem tracily.

Gość nie pierdoli tyle bo głowa bol
To ,że przyszedłeś sam nie tworzy z ciebie nieudacznika tylko twoja postawa taka jest, Równie dobrze mozna iśc samemu na wesele zagadać do jednej pary , 2giej poszukać wspólnych tematów poprosić "obce" laski do tańca i niech ich kolesie srają w gacie ,że ty lepiej się bawisz z ich laskami od nich ..tak też można być...niech inni się mają na baczności ..np jakiś miś się schleje za szybko to możesz się zawsze zapopiekować jego panią : )...uroki singla też są :) Ja bylem singlem na sylwestra ,a tam same pary i tanczyłem sobie z koleżankami ...z jedną się bawilem lepiej niz jej facet który wchodzi wkurwiony , zazdrosny ; ) ,a ja się z nia dobrze bawiłe...najlepszy był koncowy motyw jak ona mówila mu ,że może sobie iść spać bo ona zostaje i będzie sobie tańczyć do rana ...: ) ...więc ucz się obycia za singla ,żeby potem nie było w druga stronę tj przyjesz gdzieś z laską i jakiś singiel Ci ją "odbije' ...bo ty będziesz ciota... Przestaniesz być ciota będziesz miał laskę ...nigdy na odwrót

Gość Lilobutnaotyou
Skoro sam twierdzisz ,że jesteś ciotą to czemu masz pretensje do kobiet ,że Cie nie chcą ? Zmien zachowanie, wez sie za siebie ogarnij sie a moze i w zyciu cos sie odmieni

Gość nie pierdoli tyle bo głowa bol
"nie zamierzam prosić do tańca kobiety które obok mają swojego faceta" błąd ..wyobraź sobie ,że jak ty będziesz mial ładną dziewczynę to inni mężczyźni się nie będą oglądać czy ona z kimś jest tylko będą próbować zagadać , zatańczyć ; ) i wtedy ZNOWU Ty bedziesz miał dola bo w końcu przyjedz z tą wymarzoną laską na wesele na którym będzie jeden jedyny singiel ,ale to będzie wesoły singiel który będzie zagadywał do każdego i każdej byle by pogadać ..w końcu zagada do twojej ona mu odpowie , ty się obrazisz ,że gada ...ona to wyczuje i się wkurwi i pujdzie tańczyć z nim ,a po weselu Ciebie zostawi ,a wyjdzie z nim : ).. Więc się ucz teraz bo jak nie to wróże ci taki scenariusz

Gość nigdiwyeciejnigdy
zrozumcie ze ja nie mialem ochoty tanczyc i bawic sie, udawac ze jest fajnie skoro miałem dola i bylo mi zle z tym ze jestem samotny, rozumiecie???

Gość nigdiwyeciejnigdy
/// błąd ..wyobraź sobie ,że jak ty będziesz mial ładną dziewczynę to inni mężczyźni się nie będą oglądać czy ona z kimś jest tylko będą próbować zagadać , zatańczyć ; ) i wtedy ZNOWU Ty bedziesz miał dola bo w końcu przyjedz z tą wymarzoną laską na wesele na którym będzie jeden jedyny singiel /// zacznijmy od tego ze ja nie bede mial nigdy fajnej dziewczyny to raz a dwa, ze w zyciu bym nie pozowlil na to aby przy mnie jakis pedal podrywal moja laske.. predzej bym jemu i jej najebal sęków

przesadzasz. ja też nigdy nie miałem dziewczyny, na wesela i imprezy chodzę sam i w niczym mi to nie przeszkadza, zajebiście się bawię. no ale ja lubię i zjeść i wypić i potańczyć więc nie siedzę jak ciota. życie masz tylko jedno.

Gość tradycjonalista.
nie ma nic bardziej żałosnego jak pójść na wesele jako singiel... ja bym nie poszedł w takiej sytuacji nawet jakby to mój rodzony brat się żenił

Gość lajla90
Młody jesteś, jeszcze masz czas, żeby znaleźć dziewczynę. Może jesteś zbyt nie śmiały, ja nieraz chodzę na imprezy bez chłopaka i dobrze się bawię.