Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

zatrucie?

Polecane posty

zjadla rano tosta z serem, cala noc bolal mnie brzuch myslalam ze to okres wzielam ibubrom zjadłam śniadanie.. a po śniadaniu biegunka i cos jakby stalo w gardle i pali w przełyku, jak zaradzić? to juz trwa 7 godzin

Nie wiem co Ci jest, ale ibuprom na pewno nie jest odpowiedni ani na ból brzucha, ani na okres. Dużo pij, weź coś na zgagę, doraźnie można zażyć krople węgiel (jeśli biegunka jest uporczywa). Jeśli do jutra nie przejdzie, to do lekarza.

"krople" wykreślić - myślałam o kroplach żołądkowych, ale skoro już jest biegunka, to niewiele pomogą.

Gość basia 23
opiekun medyczny: pij dużo unikaj nabiału jedz suchary i kup w aptece lek o nazwie smecta dostępny bez recepty tani i skuteczny. A jeśli dokucza ci przy tym ból żołądka to pij napar z piounu niedobre ale ćwierć szklanki wystarczy wypić i po godzinie jesteś zdrowa

Na zgagę dobra będzie soda spożywcza, 1 łyżeczka na szklankę wody. A co do Twojego zatrucia to ja bym po prostu zrobiła sobie mały post o samej wodzie taki jednodniowy a na drugi dzień warzywka gotowane i powinno być ok.