Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zatańcz ze mną proszę

Bo Miłość

Polecane posty

Bo Miłość nie zna pór dnia a nadzieja nie ma końca a wiara nie zna granic tylko wiedza i niewiedza skrępowane są czasem i granicami ...czy komuś z Was udało się zapomnieć po wielu latach o swojej największej Miłości?

Po wielu latach lepiej doczekać się wnuków, niż snuć fantazję o "wielkiej miłości". :D Moja wiedza odnośnie tego tematu jest taka: jeśli kochasz to tylko z wzajemnością. Wszystko inne, jest ułudą, iluzją i nie ma sensu katować się wspomnieniami gdyż każdy dzień jest zbyt cenny . 🖐️

revolver daj już sobie spokój z docinkami bo szkoda Twojego cennego czasu pisałem poważnie...nawet sie nie uśmiechnąłem...trudno

To w takim razie jeśli to tylko był sentyment.. nie Kochałeś nigdy jeszcze...życzę Ci więc takiej Miłości ale takiej która będzie spełniona która będzie całym Twoim światem całym życiem bez której nie umiałbyś żyć ..do utraty tchu...bo inaczej doświadczysz tego co ja a tego nie życzę nikomu

a skąd wiesz jak kochałem? to jakaś licytacja ? :P poza tym pewne symptomy u ludzi nie tyczą się miłości , tylko obsesji... miłości nie musisz mi życzyć....mam jej full....:P

zatańcz ze mną proszę - odpowiedź jest jedna : po 7.latach, jak piszesz, powinno wreszcie dotrzeć do Twojego mózgu, że to miłość jednostronna. Czy naprawdę warto dla takiej pseudo-miłości zabijać siebie, swoją wrażliwość ? Po kolejnych siedmiu, pewnie, nie będzie czego zbierać ;)

Gość odpowiem rwoniez piosenka
za wszystkie noce daj mi tylko jeden dzien ...ze jawa stał sie moj sen

Fascynujące jest ta chemiczna stymulacja mózgu, człowiek wtedy ma halucynacje iż góry może przenosić a w drugiej osobie widzi tylko to co chce ujrzeć. Czym byli byśmy bez tych danych przez matkę naturę nałogów ;)

póki jeszcze Twoje serce nie przestało dla mnie bić w Twoich oczach mam następny świt i więcej nie potrzeba mi nie zabierze tego nikt póki jesteś Ty zróbmy to drogą aż do nieba lub na samo dno chodźmy stąd tylko w taki dzień do stracenia nic zanim będzie już za późno żeby śnić i dowiem się, że to ostatni raz dziś nie będzie żal .....to chyba więcej niż chemiczna stymulacja mózgu:)

Gość kill bill2
.czy komuś z Was udało się zapomnieć po wielu latach o swojej największej Miłości? mnie dośc szybko... jak mi podłożono nadzieje pod nadjeżdżający intercity [cool} to nie miłośc, to obsesja :P

Gość zacznij znów miętosić
refolfer ic oddaj strzal

Gość zatańcz pomyśl
czy on jest warty tego wszystkiego? jestem na dobrej drodze, by skończyć jak Ty, ale przynajmniej staram się sobie uzmysłowić całą maluczkość obiektu uczuć i nieźle mi idzie. Tobie radzę to samo, bo palant nie zasługuje na to by o nim pamiętać.