Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemowax3

starszne piersi

Polecane posty

Mam 16 lat i straszne piersi .. Mam chlopaka i w życiu nie ściągnełabym przy nim bluzki .. są stożkowate , małe a obwisłe i na dodatek maja WIELKĄ otoczkę o brzydkim kolorze .. co mam zrobic żeby poprawic ich kształt ? :(

Gość moyew
pozwól ocenić to chłopakowi. pewnie mu się spodobają.

Gość halazmodą
ale tak obwisle, ze jak wlozysz np olowek pod piers to nie spada na podloge tylko jest 'trzymany" przez piers?

Gość xfatjt
yy.. włączyć myślenie ?

Gość halazmodą
jaka jest srednica tej obwodki? ze niby sa taaakie wielkie... obwodka sama sie nie zmieni, zmalec moze przy podnieceniu albo gdy zimno... operacyjnie mozna ja zmniejszyc pewno

Gość poka, nie dząc ciężko nam
ocenić, a na pewno nie jest tak źle jak myślisz...

Gość abrrrakaddabrra
jakbym patrzyła na swoje...tylko moje są ze 2 rozmiary wieksze i mam wieksze obwódki ;/

Gość halazmodą
jak skonczysz 18tke mozesz udac sie na operacje. a teraz zbieraj kaske juz

Gość wloczykijka
hej problemowa, nie martw sie, mam identycznie cycki jak ty!!! serio!!! mam 22 lata i mialam paru facetow w lozku, kazdy je lubil i nic zlego mi nie powiedzial:) wiec nie martw sie, zwlaszcza jak facet cie kocha, to ksztalt cyckow nie jest problemem:) tez dluuuugo mialam kompleksy na ich punkcie, ale serio, nie masz sie czym martwic! :)

Gość fiufiuuuuu
a myślałam, że tylko ja mam takie paskudne piersi. Moje są trochę większe od twoich i mają mniejsza obwódkę wkoło sutka. W staniku wyglądają zajebiście( kupuję staniki dobrych polskich firm i zawsze dobrze dopasowuje) ale i tak planuję po urodzeniu dziecka zrobić operację. Mój narzeczony mówi, ze jestem głupia i takie mu się podobają i żadnych operacji, ale ja się czuję z nimi fatalnie :| I próbowałam już wszystkiego- ćwiczenia, zimne prysznice, kremy za 200zł, jakieś ampułki i serum itd. Może była minimalna poprawa ale żadnych cudów. Wiem, że popełniłam różne błędy: za późno mama kupiła mi stanik, spałam zawsze na brzuchu, gorące kąpiele, tanie staniki. Dopiero około osiemnastki zauważyłam jakie szkody wyrządziłam im i sobie :(

Gość alinkssli
Jak będziesz nosić tak za małe staniki to nic dziwnego, że biust będzie straszny: strasznie zniszczony. Zmień biustonosze (tu policz rozmiar: http://atlastravel.nazwa.pl/mariska/) i stan piersi poprawi się w ciągu kilku tygodni.

nie nosze za małych .. nosze idealnie dopsowane .. tak własnie marzy mi sie operacja ,ale to dopiero po 18-stce ..

Gość alinkssli
nie są dopasowane, mostek odstaje a piersi są tak ściśnięte, że się między nimi fałdka robi, za 5 lat będziesz mieć przez to dekolt jak własna babcia sprawdziłaś rozmiar w kalkulatorze?

Gość fiufiuuuuu
problemowa masz źle dopasowany biustonosz, najlepiej udaj się do brafiterki i ona Ci pomoże wybrać odpowiedni :)

Dla mnie jako faceta one są OK. Taka ich uroda i tyle. Tak wogole to podobają mi się wszystkie damskie biusty - od maleńkich jak pinezki po wielkie jak arbuzy :) I te sterczące i bardziej obwisłe. Ale - UWAGA! - pod jednym warunkiem: że są CAŁKOWICIE NATURALNE!!! Silikonów ani innych wynalazkow nie cierpię! Nie masz powodu dowpadania w kompleksy ani tym bardziej dokonywania żadnych manipulacji. Chłoak też na pewno się nimi zachwyci jak zobaczy i ... nie tylko zobaczy ;)

Gość kfkkgg
ma poprostu brzydki ksztalt i zadny stanik tego nie zmieni, wspolczuje...ale faceci chyba az tak bardzo nie zwracaja na to uwagi, wiec pewnie beda sie podobaly, mi jako kobiecie sie strasznie nie podobaja, sorka

Gość fiufiuuuuu
ja mam 70G, wcześniej nim dopasowałam miałam 80D :)

spoko mozecie krytykować i tak jestem anonimowa i mi to nie robi ,zreszta sama wiem ze sa paskudne i wgl .. tylko kurde myslalam o jakiś cwiczeniach czy coś,żeby pomoglo :(

Gość alinkssli
70B? przecież to jest biust na co najmniej 65F! to nie wina puszapa a za małej miski! Poczytaj o doborze biustonosza bo widzę, że nie masz o tym bladego pojęcia: http://stanikomania.blox.pl/2008/11/Gdzie-zaczyna-sie-piers.html I powtarzam: jak będziesz niszczyć biust takimi za małymi stanikami to będzie tylko gorzej. Jak zaczniesz nosić dobrze dobrane to piersi się ujędrnią i możliwe, że zmienią kształt.

Gość autorkoooo
Autorko,masz na prawdę bardzo ładne piersi,takie świeże i niewinne. Nawet nie wiesz jak facetów podniecają takie otoczki. Sam mam kobietę,która ma r.C i wielkie otoczki ciemno brązowe. Mniam super. Także przestań się zadręczać,pokochaj je i ciesz się seksem ;)

Gość kfkkgg
cwiczeniami mozesz delikatnie uniesc piersi, ale ksztaltu to nie zmieni, po prostu taka twoja uroda, nic na to nie poradzisz. po operacji i tak beda szly na boki, po prostu beda wieksze i bardziej nabrzmiale, ale na boki beda szly, na to sie juz nic nie poradzi.

Gość autorkoooo
A Wy wstrętne zazdrosne baby przestańcie wmawiać dziewczynie,że ma brzydkie piersi

Gość illnikko
Zgadzam się: biust normalny i ładny, ale stanik masakrycznie za mały :(