Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysiula19

Dieta Marchewkowa

Polecane posty

Gość Tysiula19

A więc tak dziewczynki;) Spotkałam sie z mnóstwem opini na ten temat.. Jedne były pozytywne inne wrecz przeciwnie..;) Prawda jest taka że kazdy organizm inaczej reaguje na rózne diety i kobitki które nie uzyskały wymarzonego efektu bede zniechęcały inne.. zle podejscie! Pozwólcie innym spokojnie podejsc do marchewek.. :) Niektóre osoby wypowiadaja sie tak jakby nadmiar marchewki był koncem swiata! ..Wypadanie włosów! Zepsuta wątroba! Mocna przesada.. Bo która z was ani nie pije ani nie pali?! Moge was zapewnić ze pare kieliszków wodki bardziej nisczy organizm niz pare marchewek.;D Zreszta te diete nie zobowiązujemy sie stosowac do konca życia.;) Ja powiem tyle . Moja rodzina, czy to meszczyżni czy kobiety , nie raz stosowali tego typu diety.A efekty były nie samowite .. Jojo? Zadna dieta nie gwarantuje nam utrzymania wagi jezeli przyzłowiowo ŻUCIMY SIĘ NA JEDZENIE! Chcemy sie zdrowo odżywiac? To oznacza ze całe zycie musimy tak jakby stosowac sie do naszej diety.. Kazdy ustanawia inne reguły ;) Dieta która tu proponuje trwa od 15 do 40 dni. Wedle upodobania i silnej woli. Dzien 1,2,3: Można zjeść od 6-8 marchewek w odstępach najlepiej 1,5 h ;) Przynajmniej 3 razy dziennie zielona cherbatka, która (wierzcie mi lub nie) bardzo pomaga w zżuceniu zbędnych kilogramów i zmniejsza łaknienie ;) Oprócz tego woda woda i jeszcze raz woda;P Dzień 5 i 6: Jedzcie nastepująco : marchew, jabłko, marchew, jogust naturalny, marchew, marchew;D Tylko wykombinujcie tak zeby nie jesc po 18.30 . No i oczywiscie WODA i ZIELONA CHERBATKA:D Dzień 7: Śniadanie: 2 marchewki średniej wielkosci I następująco marchew, jabłko + 1 wasa, marchew, marchew.;) I akurat tu sie zgodze ze witamina A rozpuszcza sie w tłuszczach. Wiec dziewczynki starkujcie marchewke choc raz dziennie i do tego łyżeczke oliwy badz oleju;) Od razu mówie dziewczyny, które szukaja forum gdzie moga sie wyżalic i wylać swoja krytyke .. to nie dla was;) Tu wszystkie jestesmy pozytywnie nastawione;) A te które uwazaja inaczej nie musza sie wypowiadac, wkoncu nikt ich nie zmusza do stosowania tego. I jescze jedno, nie wolno od razu po żucać sie na jedzenie ;) Ja codziennie bde tu relacjonowac przebieg tej diety ;) Moj numer tel równiez moge zdradzic jesli ktoś bedzie miał ochote popisac (sieć: PLUS), DOŁACZAJCIE SIĘ:D I trzymajcie kciuki. Justyna

Gość gegfdgdfg
fuuj! juz lepsze jest warzywno owocowa!

Gość wwrrr
Najpierw kup slownik, a potem jakas ksiazke na temat zdrowego odzywiania.

Gość taa super dietka
to ja może dopiszę ciąg dalszy: DZIEŃ 8 -14 - totalne osłabienie organizmu,brak chęci do robienia czegokolwiek, odwodnienie, pewnie jakiś ubytek wagi na skutek ubytku wody w organizmie... Dodatkowo: zwolniony metabolizm, co będzie miało skutek w momencie powrotu do normalnego jedzenia, bo po prostu będzie efekt jojo... Głupota :O PS: HERBATKA a nie cherbatka :O

Gość Tysiula19
A ja radziłabym nauczyc sie czytac, wystarczająco duzo nasłuchałam sie krytyki.. wiec żegnam ..to nie forum dla was..i przepraszam.. mam lekką dysortografie.. wioc tzeba bedzie sie przyzwyczaic..;/

Gość kroliki jestescie czy co?
:)

Gość uwielbiam marchew
hej tysiula. Nie zlosc sie ale robienie tak razacych bledow niepotrzebnie rzutuje na twoj wizerunek. Ludzie nie beda traktowac powaznie kogos kto nie umie pisac we wlasnym jezyku. Ciebie tez pewnie razi jak ktos mow i "poszlem do sklepu". No chyba ze nie razi...

Gość Tysiula19
Nie no ja rozumiem ;) Ortografia wazna .. Przepraszam .. Tyle że tu chodzi o krytuke, która jest mi totalnie zbedna:) Ja rózniez uwielbiam marchew ,zaczynam od jutra. Ktoś ze mna?:D I nie czepiajcie sie o głupia "cherbate " ;D

Gość Eeerrr...
Bardzo chcialabym byc pozytywna w stosunku do tej "diety" ( a raczej glodowki), ale nie trzeba sie znac na zdrowym zywieniu, zeby wiedziec, ze taki sposob odzywiania nie dostarczy organizmowi niezbednych witamin, mineralow, nie mowiac juz o proteinach! Rownie dobrze moglabys wpierdalac ogorka, czy jakiekolwiek inne warzywo przez tydzien czy dwa, wiec nie wiem dlaczego akurat marchewka? Nie wzielas tez pod uwage tego, ze po tej "diecie" bedziesz wygladac, jakbyc przechodzila zoltaczke - Twoja skora bedzie zolta po takich ilosciach marchewki! Zolta, nie brozowo-opalona! Czeko to ludzie nie wymysla! A wystarczyloby po prostu zdrowo jesc zamiast wpierdzielac syf!

Tysiula - zobacz film na YouTube pt, - JEDZENIE MA ZNACZENIE (8 cz.) oraz wejdź na str. lekarki dr med. Ewy Dąbrowskiej www.ewadabrowska.pl

Gość kobieta chce być fit
i tu się samą marchew je?