Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kombinacja

studniowka z kolega

Polecane posty

Temat skierowany do dziewczyn. Co zrobiłybyscie w mojej sytuacji? Zgodziłam się na studniowke z kolega który jest dla mojej rodziny prawie jak rodzina, zapewniając że pójdę na sto procent i mój chłopak nie będzie miał nic przeciwko. Powiedziałam tego dnia o tym chłopakowi. On przeklinał, rzucał się, krzyczał. Chciałam zmienić decyzję ale nie bardzo się da bo on wpisał mnie na listę. Co mam zrobić- być w porządku wobec chłopaka czy dobrego znajomego? DODAM że Chłopak twierdzi że mi ufa ale nie pozwala mi dlatego że podjęłam decyzję bez jego wiedzy...

Gość informatyk____
przecież możesz zerwać z chłopakiem, potem iść na zabawę a potem wrócić do chłopaka...

Nie chciałabym być z facetem, który tak się zachowuje. I poszłabym z kolegą. Nie można tak wystawiać ludzi. Pomyśl jak on się poczuje, jak wyląduje na studniówce sam.

mamy wspólne plany ale prawda jest taka że obiecałam sobie że nie będę z facetem który wrzeszczy na mnie o byle co więc choć go kocham to chce zachować też zdrowy rozsądek- kiedyś jego agresja będzie jeszcze silniejsza:( rozumiem zachowanie wierności to podstawa! Ale dlaczego mam odmawiać sobie czegoś co przyniesie mi dobra zabawę... ? Albo mi to wytłumaczcię albo powiedzcie co mam powiedzieć facetowi?

Gość Gosc
Olej faceta i idź z kumplem, bo skoro mu obiecałaś, to dotrzymuj słowa.

Gość w sumie to postaw sie
w sytuacji chlopaka. Pewnie tez bys nie chciala, zeby za Twoimi plecami sie z jakas kolezanka na impreze umowil? No ale stalo sie. Sprobuj skruszona mu wytlumaczyc, ze wiesz ze glupio wyszlo ale wyjdzie jeszcze glupiej, jak teraz odmowisz. Obiecaj, ze mu wynagrodzisz i takie tam :P

Mój chłopak zadał mi pytanie- zależy Ci bardziej na mnie czy na nim? Ostatnio postawił sprawę tak- kazał mi wybrać między nim a kolega... Chyba nie powinien w ogóle dawać mi takich wyborów!

On mówi woli Ci być głupio wobec niego czy wobec mnie?- i koniec tematu. Jest agresywny kiedy tylko zaczynamy ten temat... Przeklina...

Gość Gosc
Powiedz mu, że nie ma prawa stawiać Cię przed wyborem. Zapewnij, że może być pewien Twojego uczucia do niego, że tamten to tylko kolega, że nic Cię z nim nie łączy. Jeżeli to nie poskutkuje, to daj sobie z nim spokój.

Gość oszczaj go ciepłym moczem
:)

Myślisz? Jeśli dam sobie z nim spokój to tylko z rozsądku. Kocham go:( ale nie rozumiem czemu taki jest? Przecież mógłby powiedzieć "ok" poszłabym, wróciła cała zdrowa i nadal jego a nie niczyją inna i koniec tematu. Zapomnielibysmy o tym... Teraz za daleko to doszło--- ten wybór! Nie powinien mnie stawiać w takiej sytuacji!:(

Gość Gosc
Najpierw zapewnij go o swoich uczuciach, powiedz, że to oczywiste, że bardziej Ci zależy na nim niż na tym kumplu, bo tamten to wyłącznie kumpel. Wiesz... faceci dość często (częściej niż nam się wydaje) potrzebują takich zapewnień. Sama się niedawno o tym przekonałam. Jeżeli to nic by nie dało, to ja na Twoim miejscu zerwałabym z nim, bo choć rozumiem, że go kochasz, to pomyśl o własnej przyszłości z nim.