Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Ma-Linka-

Dziewczyna mojego brata

Polecane posty

Gość -Ma-Linka-

Wczoraj mieliśmy w domu rodzinną uroczystość, nałożyły się aż 4 okazje, a prawie cała rodzina stawiła się w komplecie. Przyjechał do domu również mój brat. Przez cały ranek raz po raz dzwoniła jego dziewczyna, brat odbierał, rozmawiał krótko, mówił, że nie ma czasu, porozmawia z nią wieczorem. Przed obiadem telefon wyłączył, wówczas zadzwoniła do mnie.Odeszłam od stołu, odebrałam, wysłuchałam i grzecznie zwróciłam jej uwagę, żeby nie przeszkadzała nam w tej chwili.na wszelki wypadek telefon również wyłączyłam. Wieczorem okazało się, że i brat i ja mamy na komórce po kilka prób połączeń. Wiem, że na brata pogniewała się. Zastanawiam się, czy ta dziewczyna jest normalna. Z bratem jest od 3 miesięcy, nie mieszkają razem, wiedziała od dawna, że w tym dniu będzie u rodziców, nie wydarzyło się nic takiego, żeby potrzebny był szybki kontakt. Po jakie licho bez przerwy wydzwaniała? I jeszcze wielka obraza, że on nie chce z nią rozmawiać? A może to my jesteśmy jacyś dziwni?

Gość kill bill2
jest zazdrosna, że nie została zaproszona? albo jest zwolenniczką krótkiego łańcucha :D

Gość do pracy niech idzie
uzalezniona i zla o to, ze nie moze kontrolowac Twojego brata...skoro nic sie nie wydarzypo to po co dzownila rowniez do Ciebie? dziwna jakas...

Gość a z jakiej paki miala w ogole
do Ciebie numer? 3 m-ce sie znaja to tyle co nic. Jakas napalona wariatka.

Gość -Ma-Linka-
Mój numer dał jej w grudniu mój brat, składała mi życzenia imieninowe.

Nie rozumiem. Chcialas, zeby ona Ci zlozyla zyczenia i poprosilas brata, zeby dal jej Twoj numer? W grudniu to ona znala Twojego brata 2 m-ce. Po 2 m-cach zyczenia imieniowe dla siostry?? :D To nie minie pol roku, a ona o slubie zacznie gadac :D

Gość -Ma-Linka-
W grudniu obchodziłam imieniny, ona poprosiła brata o mój nr telefonu, też chciała złożyć mi życzenia. Znam ją, bo czasami do nas przychodzi, ona mieszka w tej samej miejscowości, brat pracuje i studiuje w mieście odległym o 40 km, mieszka u naszych krewnych.

No ze ktos kogos zna nie oznacza od razu, ze to dobry znajomy jest. Czy Twoj brat w ogole sie Ciebie zapytal, czy moze udostepnic Twoj numer? Moj na szczescie by sie nie wykazal takim tupetem.