Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona jego zachowaniem

byly chce zebym odeslala mu pozyczona od niego gre

Polecane posty

dodam ze zostawil mnie w wigilie a dzien pozniej mialam urdzoiny, zrobil to przez telefon. a teraz chce zebym wyslala mu paczka gre.... bo mielismy sie spotkac w week ale napisal m tylko na gg cz bede, a ja nie mialam dostpeu do neta, zamiast na tel napisac.... on ma 30 lat!!!!! co robic?

najlepsze to ze obiecal mi ze da mi mimo wszystko prezent urodzinowy i swiateczny (ktory wiem ze dal mamie), odkupic zniszczone przez niego buty oraz koszulke do spania , plus zabrac gdzies bo przegral zaklad - a teraz jakgdyby nigdy nic ma to w dupie - bo musi gre odzsykac bo ktos tam ja potrzebuje. spedzilam wigilie placzac, urodziny rowniez, sylwestra tez... a on poszedl naimprere bo tam miala byc jego dawna milosc,...ktora przyszla ze swoim chlopakiem i miaal gow dupie...

Gość hjjjkkll
Odbiło mu na stare lata. Nie zawracaj sobie już nim głowy. Możesz powiedzieć,że jej jednak nie masz albo odeślij mu ją i żyj dalej.

ale on wie ze ja mam...a moze powiem ze wyslalam ? a nie dojdzie?:D

Gość hjjjkkll
he he no też dobry pomysł :-) A niech ma za swoje,pajac. Strasznie Cię potraktował,współczuje.

tym bardziej ze przez 6 mcsie do niego przekonywalam, bo wiezial ze wczesniej zostalam bardzo zraniona i nie chcialam sie wiazac :(

Gość hjjjkkll
No to nie pomógł Ci wyjść z traumy. Teraz chyba poczekasz dłużej zanim wejdziesz w jakiś związek ;-) Powodzenia życzę i trzymaj się :-)

dziekuje Ci;*

on chce przyjchac wtedy kiedy jemu pasi, miezaleznie czy bede czy nie...

Gość głosy w głowie
oddaj mu grę, nie zniżaj się do jego poziomu

Gość jaciekrece, u la la
Powiedz, że powiesiłaś ją w siatce na klamce. Na zewnątrz. Niech weźmie, kiedy mu będzie pasować... jeśli jeszcze będzie ;)

Co by nie było i co się nie działo pożyczasz należy oddać. I tak zrób. Jak ktoś doradził nie zniżaj się do jego poziomu

czyli mam mu wyslac poczta bo on tak sobie zyczy?

Nic mu nie wysylaj kobito Niech se sam przyjdzie Powiedz ze ma tydzien na odebranie gry w przeciwnym razie gra wyladuje w koszu bo zagraca ci meble On mysli ze ma nad toba kontrole Ojj nie,pokaz mu kto tu rzadzi

Michaił01 - a ty maniaku gier lepiej sie tu nie udzielaj co? Juz ci dupsko sciska ze twoja kiedys moglaby ci tez nie oddac? :D A palant skoro sam zostawil u niej gre niech se tez sam odbierze a jak nie to do kosza

Jeszcze złośliwie wysłałabym to priorytetem, z deklarowaną wartością i wszystkim innym co podnosi koszty :p

on chce wrtedy kiedy bdzie mial po drodze ja odebrac, umowilismy sie na zeszla sobote, ale oczywiscie odezwal sie w piatek wieczorem na gg ...a ja nie mialam dosteptu do neta. mogl przeciez zadzwonic albo smsa? a poszlo o to , ze nie chcialam isc na sylwestra gdzie bedzie jego byla wielja milosc...oczywiscie poszedl tam sam a ona byla z chlopakiem, byl zalamany....