Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasgasag

Zaborczy ojciec! Czy ktoras z was miala taki problem?

Polecane posty

Gość tasgasag

Zaborczy ojciec! Czy ktoras z was miala taki problem? Mam 22 lata, jestem w ostatnim miesiacu ciazy. Moj tato zawsze nienawidzil moich chlopakow, teraz gdy uslyszal o tym ze zostanie matka zrobilmi awanture i nie odzywa sie do mnie, nawet moja mama mowila mu o usg o tym ze bede miala syna to powiedzial ze nie wiele go to obchodzi. Co mi radzicie w takiej sytuacji?

Gość ja z mokrymi wlosami
niech spierdala jak walsna corka go nie obchodzi. nie wiem, czy to aby na pewno chodzi o zaborczosc. moj ojciec mnie chyba nienawidzil przez caly moj okres dojrzewania, bo pewnie wolal zeby jego synek mial takie stopnie w szkole jak ja, ale niestety stalo sie inaczej, coreczka okazala sie bardziej uzdolniona i to mu chyba nie pasowalo, dlatego mial mnie w dupie przez cala mlodzienczosc! stare pryki nie wiedza co robia odrzucajac swoje corki

Gość tasgasag
A jest szansa ze to sie zmieni. Np. jeden moj brat jak mial zostac ojcec w wieku 20 lat dostal od taty 2 tysiace i drugi jak zostal ojcem w wieku 19 rowniez dostal 2 tysiace. Czy moj ojciec zmieni nastawienie do mnie po urodzeniu dziecka?

Gość Eustachiusz
A to płodzenie i rodzenie bękartów to u was jakaś tradycja rodzinna?

Gość tasgasag
Moje dziecko nie bedzie bekartem bo wychodze za maz, facet mi sie oswiadczyl a ojciec ma to gdzies. Jest zly i ostatni miesiac ciazy, matka mowi mu ze bede miala chlopca a jego to nie obchodzi.

Gość Eustachiusz
Oj! To się śpiesz z tym ślubem. Bo nie zdążysz przed rozwiązaniem. A ten facet co ci się oświadczył, to będzie podobny do dziecka chociaż?

Gość znam ten ból,
z tym że moja mama nie żyje, i wszystko na mojej głowie, mam 2latke, mąż w pracy, mamy po 23-24lata,choć bym stawała na rzęsach dla niego to i tak źle, zarzuca mi że dziecko mnie nie obchodzi, że źle ją wychowuję, wg niego to ja wogóle jestem najgorsza, jak z tym żyć?? nauczyć się ignorować, ja się tego jeszcze ne nauczyłam, są chwile że jestem bliska załamania nerwowego, ty autorko ciesz się że masz mamę, ja takiego szczęścia nie mam

Gość pisałam tu już wielokrotnie
że mężczyźni nie lubią wnucząt które dala im córka.

Gość twój stary jest głupi
przykro mi to mówic :(

Gość fffedafa
Gdy urodzisz to nic sie nie zmieni, on nigdy nie pokocha tego dziecka ktore zmarnowalo Tobie zmarnowalo zycie

Gość tasgasag
Skonczylam technikum uslug fryzjerskich i nie myslalam o tym zeby isc na studia, wiec ojciec nie mogl miec wobec mnie wymagan studenckich. Zawsze bylam kiepska w nauce, ale ojciec powiedzial nawet do mojej mamy ze moglam usunac ciaze, i jak ja sie mam zachowac??? myslicie ze powinnam o tym synowi powiedziec w przyszlosci?

Gość Popie Uszko
Czy ty masz jeszcze... godność i duszę człowieka?

ty zwariowalas? a po co chcesz o tym mowic synowi? mojej mamy kolezanka kiedys powiedziala swojej 15 letniej córce, ze jej tatus chcial zeby usunela ciaze, i dziewczyna sie zalamala , psychika jej siadla, niby tyle lat minelo a ona ciagle myslala o tym, ze byla przez kogos na tyle niechciana ze ktos chcial ja zabic

Gość tasgasag
No ale moze lepiej wiedzial juz od poczatku ze dziadek go nie lubi?

Gość jesteś tak głupia czy tylko
udajesz? powiesz tak synowi a on będzie się migał od obowiązków wobec dziadka gdy ten będzie stary i niedołężny.