Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracodawwwca

Pracownica na l4 brała ślub. Mogę ją zwolnić?

Polecane posty

Gość mamuśkaZuzanki
ciężarna na zwolnieniu masz w 100%racje, dla mnie byłabyś kretynką jakbyś pracowała w ciąży i wdychała opary farb, moja koleżanka tak robiła i bardzo zaszkodziła swojemu dziecku.Moja siostra z kolei z drugim dzieckiem w ciąży też pracowała pomimo, zaleceń lekarza o odpoczynku o ewent. zwolnieniu nie chciała słyszeć, bo przecież ciąża to nie choroba, tak mówiła a chwile potem poroniła...

Gość mamuśkaZuzanki
stomatoloszka mówisz dokładnie jak moja siostra, też jest pracodawcą i jej pracownice zachodziły w ciążę, szły na zwolnienie, bardzo je krytykowała za to, i teraz jest pewna, ze za takie gadanie spotkała ją kara...

Gość mamuśkaZuzanki
moja kuzynka kilka lat temu,też brała ślub na zwolnieniu, jeszcze byłam jej druhną, na ślub wypuścili ją ze szpitala, po ślubie wróciła do szpitala i 4 miesiące tam leżała jszcze do porodu. .. Nie przyszło ci do głowy pracodawco, że niektórzy pomimo wpadki, nie chcą mieć nieślubnych dzieci i legalizują związek? nawet przy porodzie zdarzają się komplikacje i jako partnera,czy chłopaka personel medyczny nie ma obowiązku informować o stanie zdrowia rodzącej!!! myślcie trochę ludzie!!!a szczególnie pracodawcy!!!

Gość gość
Glupoty gadacie po 1 gdy kobieta zachodzi w ciaze i dostaje zwolnienie lekarskie to pierwszy miesiac placi pracodawca a reszta zus z moich skladek