Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Czy ktos pamieta stad takiego chlopaka, ktory pisal dzieczynie tematy ?

Polecane posty

Gość gfhbhftruh

Mial w stopce jej imie, a ona jego. do niedawna tu byli. Co sie z nimi stalo? wie ktos przypadkiem ? teraz juz cicho jest..

Gość gfhbhftruh
podnoszę.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
a co sobie pisali? czemu ich szukasz? i czemu mialo sie cos stac?

Gość gfhbhftruh
mowil do niej kochanie, mile slowka, miwili kiedy beda na gadu i rozne rzeczy mile :) Tylko jestem ciekawa, nie wiecie co dalej z nimi sie stalo? Czemu ich juz nie ma? zapamietalam sobie ich, niemal codziennie byly tematy. Ja pamietam - i co z nimi ?

oletce pewnie chodzi o ole i jakuba ;) oczywiscie pamietamy, bo paru postach jakoś opadał Ci słomiany zapał do pisania z sobą samą

Gość gfhbhftruh
Tak, chodzilo mi o olge i jakuba.nie wie ktos, co z nimi sie stalo i dlaczego nie piszą ? To nie ja.. ja pamietam - nie chodzilo o walkirie i zlodzieja :)

Gość gfhbhftruh
On pisal na czarnym nicku, ona na pomaranczy. Takze gdy by chciala pisac sama z soba, to nawet by nie dala rady - bo nie mozna sie wylogowac z czarnego i pisac nagle na pomaranczy, sprobojcie sobie teraz - pani czkawko :O (tak, bronie ich)

Gość szeroki ekran
pani czkawka to cyniczna, zlosliwa zolc, ktora nie zna uczuc wyzszych i dlatego jest przekonana ze to musialo byc wymyslem ilez razy ta biednaz pani czkawka musiala zostac kopnieta w tylek przez facetow by wyladowac jako jeden z grzejodupcow kafe?

wylądowałam na kafe jak miałam faceta i byłam na początku pieknej wspaniałej miłości :) jednak miłość do kafe okazała się silniejsza ;) reszta co napisałaś to prawda 🖐️

aha i jeszcze jedno znam uczucia wyższe - empatia ! szczególnie do zwierząt ;) miłość do jakiegoś facecika i jego fajki to nie jest żadne uczucie wyższe tylko wasz instynkt spoconych swędzących tzip ja mam własnie wyższe potrzeby niż bolec

Gość szeroki ekran
moze i masz empatie do zwierzat ale musisz byc niezle sfrustrowana (byc moze m.in. przez nieudany zwiazek) skoro leje sie z ciebie tyle wulgaryzmow i jadu