Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baartekxx

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Cześć Jeżeli widzicie faceta przysojny, wysoki, ladny usmiech, ciało. Przy blizszym poznaniu okazuje się fajnym gosciem, dobrze się, gada, wesoły. Przy zblizeniu okazuje się, że ma normalnych rozmiarów penisa 13 cm standard. Czy jestescie zawiedzione..?

Gość Daaaagmara90
Nie

Gość SANDRA**************
Jak jest inteligentny, czuły troskliwy a do tego jeszcze przystojny to rozmiar członka nie ma znaczenia , oto moje skromne zdanie :)

Gość Zuzanna Amelia OR
młahahah hahaha hhaha ale się kurwa usmiałam 13 cm to standard ???? niby gdzie ??? standard to z 17 cm

szkoda, że nie spotkam was w realu hehe miałem dwie sytuacje gdzie przy zblizeniu jedna powiedziała wprost, że myslała taki facet jak ja to musi miec fujare jak koń.. druga zerwała kontakt.. troche mnie to załamało..

no dobra powiedzmy, że mam małego penisa.. cofam to co wczesniej napisałem o rozmiarze..

Gość Zuzanna Amelia OR
tak lepiej

hahahahaha fujara jak koń no prze jaja hahaha . Głowa do góry ile kobiet tyle upodobań :)

Gość Zuzanna Amelia OR
baartekxx - te kobiety miały racje , ze z Toba zerwaly kontakt , poniewaz lepiej to załatwić w miarę szybko i bezbolesnie niz odwlekać to w nieskończoność

Zuzanna Amelia OR dla Ciebie rozmiar ma aż tak wielkie znaczenie ?

podkarpacie

Chociaż po zastanowieniu to bym nie chciała mieć nic wspólnego z facetem który ma małego penisa

podszyw !

Gość dwsfdss
Zuzanna ty dziewico przecież ty nie nigdy fiuta nie widziałaś to się nie wypowiadaj

Gość boemati
Zuzanna Amelia hej,w europie standard to 12-14cm, a w afryce srednia 25cm, w ameryce 16-18(zawyzaja murzyni amerykanscy)

Gość boemati
a w azji srednia to 9-11cm

Nie narzekaj bo inni mają gorzej:) Co mają powiedzieć Ci co są niscy brzydcy i jeszcze do tego maja małe przyrodzenie? hmmm a i tacy maja powodzenie:p

narcyzm :P same superlatywy heh :) musialem gdzies napisac spytać bo bym sobie spokoju nie dał..

25 cm !!!!! O boże toż to gigant :D

Gość nic bym nie zrobila
To jeszcze nie jest "wielkosc krytyczna" jakas (no bo 8 cm to jednak straszny zonk), moj obecny chlopak ma takiego, i w niczym to nie przeszkadza. A przy pierwszym seksie to juz raczej w ogole, bo jesli laska jest zauroczona facetem, jest miedzy nimi chemia, naprawde na niego leci (a nie spotyka sie z braku laku) to idac z nim do lozka jest zwykle tak napalona ze moglby jej wlozyc nawet olowek i po kilku ruchach by doszła :P A jak tej namietnosci nie ma, to "złej baletnicy przeszkadza rabek spodnicy", a to za maly, a to za krzywy, a to za chudy... a prawda jest taka, ze to facet nie odpowiada, a nie jego penis najczesciej. Nie spotkalam sie nigdy z przypadkiem w ktorym jakas laska odrzucilaby faceta, do ktorego wzdycha od dluzszego czasu i sni po nocach bo ma ciut mniejszego penisa.

Gość korzystając z anonimowości...
napiszę szczerze:) po pierwsze 13, to nie tragedia, mieści się rzeczywiście w średniej europejskiej, chociaż ja miałam facetów z 15-17 i to mi odpowiadało.. ważny jest obwód, jak ktoś już wyżej napisał.. i byle to nie było mniej niż 10, to wszystko jest ok. Po drugie charakter się liczy tym bardziej, im później dojdzie do zbliżenia... jeżeli na jednej z pierwszych randek zaciągniesz kobietę do łóżka, to cokolwiek zrobisz źle, może Cię wyśmiać, albo zerwać kontakt. Jeżeli poczekasz, to nawet na pewne niedociągnięcia przymknie oko... ewentualnie będzie liczyła, że się nauczysz ją zadowalać... bo TECHNIKA JEST WAŻNA!!!

Gość boalessi
np srednia u Żydów to 19-21 jedynie murzyni maja wieksze