Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lullabyyyyyy

CZKAWKA jak ty moglas pomyslec ze jestem kolo 30?

Polecane posty

Gość PLOKIJUHYGT
A ILE MASZ?ZE SIE TAK OBRUSZYŁAŚ?:) BO CHYBA NIE -EŚ?....NIEEEEEEEEEEEEE,PRAWDZIWY FACET NIE JARA SIE TAKIMI "PROBLEMAMI"...

Gość PLOKIJUHYGT
A TO SORKI........MALOLATOW TU TYLE WIEC MYSLALAM ZE KTORYS SIE PODNIECIL,ZE GO ZA STARSZEGO WZIELI....MONDREGO. ALE MY TAKIE NIE SĄ....NIE KOBIETY!NIE USNIESZ,TEMAT ZAŁOŻYSZ...DRĄŻYĆ BĘDZIESZ......Z NADZIEJĄ,ZE KTOŚ CIĘ POMYLIŁ Z INNĄ....ŻE TY MŁODA JESTEŚ,BYŁAŚ I ZAWSZE BĘDZIESZ......:( JESTEM PO 30-CE:(

Gość PLOKIJUHYGT
CZKAWKA-ODEZWIJ SIĘ BOM TEŻ CIEKAWA:(

już jestem sorry wszędzie awantury gdzie sie nie pojawię :D :D a wnioskowałam to po Twoim stylu pisania - mało emotek, raczej tak poważnie, zwięźle, jak dojrzała osoba a nie małolata :P

Gość PLOKIJUHYGT
ALE ZARAZ,ZARAZ!PRZECIEZ NIE PO OCZACH!FOTY NIE MASZ... WIEC PO ROZUMIE!A TO KOMPLEMENT! TAK!I TEJ MYSLI SIE TRZYMAJMY:)

no i z tym pilotem...tez jakos to mi nasuneło bezwarunkowe skojarzenie z kims raczej starszym niż mlodszym nie wiem co jeszcze tam było, no ogólnie mądrość,spokój, opanowanie :D chociaż to jest kafe...i tutaj nawet 50 letni zgred może pisać jak 12 latek :D

Gość PLOKIJUHYGT
HA!!!!!!!WIEDZIALAM!WIEDZIALAM!

Gość znaczy sie czkawka
malo rozumna :classic_cool:

P.S. szkoda mi tego hiszpanina ktorego indor zaatakowal ;( hahah jakby ktoś był spoza kafe i nie w temacie to móglby sobie wyobrazic jakiegos Hiszpana zaatakowanego przez dzikiego indora w polu :D :D (Przynajmniej ja mam taką wizję :D )