Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRozumiemSiebie_Ona

Co mam zrobić?

Polecane posty

Eh niedawno zaczełam spotykać się z kimś, bardzo mu na mnie zależy, ale często wyjeżdza na delegacje, więc nie widujemy się często... Między czasie odezwał się do mnie mój ex, spotkaliśmy się, całowaliśmy się itp - nie powiedziałam o tym, temu z którym się spotykam... Mój ex znowu chce się spotkać... i ja pewnie z nim się spotkam... bo bardzo mnie pociąga i jednak coś do niego czułam, może nadal czuje, ale pewnie nie powiem o tym temu z którym niby się spotykam.... Bo wiem, że z ex i tak nie będę, więc wiadomo... Co mam zrobić.... okropnie się z tym czuje!

Gość Eustachiusz
Bierz pieniądze.

odp chyba nieadekwatna do sytuacji

? nikt nie doradzi...

Gość nie spie jeszcze
a co Ci doradzac ? Dziwka jestes i tyle w temacie.

Bez przesady! Nie mówie że z którymś z nich spałam wieć nie wyzywac mnie tu od takich! Z tym, z którym się spotykam, nie jestem w związku, tylko się spotykamy, ja mu powiedziałam że zobaczymy jak to się dalej potoczy, ale widze, że jemu bardzo zależy. A z ex się spotkałam, co jest moim błędem bo i tak wiem, że nie będziemy razem. Chodzi tu o sam fakt, ze tamtemu nie powiedziałam o tych spotkaniach i że co najwyżej z byłym się pocałowałam. A teraz nie wiem co zrobić i chyba będę musiała powiedzieć o tych spotkaniach z ex...