Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Jest ktos znajomy???

Polecane posty

jeszcze mi powiedz jak ja w tych swoich szpilkach w tym lesie... sie odnajde ;) No i jakie rozrywki masz w planach, chyba nie chcesz bym sie nudzila? ;)

szpile masz miec i to wysokie:P spokojnie nie zabrudzisz bo bede cie na rekach nosił :classic_cool: atrakcje beda ale to top secret :P

top brzmi obiecujaco, secret tym bardziej ;) No ja wlasnie tak probowalam zasugerowac delikatnie, z tym noszeniem. Wydaje mi sie jednak, ze atrakcje winnam znac wczesniej, co by refletkowac czy tez nie ;)

jestem dżentelmenem i nie pozwole by dama sie męczyła a tym bardziej ubrudziła chyba ze jest to dla niej przyjemność :classic_cool: samo wspólne spędzenie wieczoru z moja osobistością jest wystarczającą atrakcyjnością ;)

ach skoro z Waszą Dzentelmenoscią przebywanie, juz jest samą w sobie, atrakcyjnoscią ... to ja juz o nic nie pytam :D Ja to jestem niewdzieczna! Taka zyciowa szansa, a zamiast jak "w ogien" to sie zastanawiam ;P

Gość hipisz
siorbasz?

Gość hipisz
siorbasz czy nie siorbasz?

Kobiety czasami niepotrzebnie zastanawiaja sie nad oczywistymi rzeczami ale bede wyrozumiały wiec nie bede naciskał a delikatnie sugerował moja sympatie do takiej damy ;)

Kobiety wiele rzeczy robią niepotrzebnie... mezczyzni za to "mowią" niepotrzebnie... wiele rzeczy :) Ale Ty Dzentelmenie, jeszcze trzymasz poziom - w przeciwienstwie do pomaranczy ;)

oczywiście niektórzy mężczyźni mówią niepotrzebne rzeczy chyba ze po prostu sa zle rozumiani przez kobiety ;) wazne ze próbują wyrazic swoje zdanie... trzymac poziom to jedno byc soba to drugie ;) czasami bycie poprawnym nie popłaca i schodzi na linie nieciekawości i nudnego zycia

Gość jaka reklama?
a sosen dalej desperatki podrywa:classic_cool:

Bo poprawnosc - zazwyczaj- jest nudna! Tak samo jak brak wlasnego zdania! i nieumiejetnosc wyrazania go! Tylko czlowiek z charakterem moze byc poprawny - w wielu kontekstach- byle nie bylo w tym mialkosci, a jakas iskra! Wiesz jaki jest najwiekszy bląd, jaki mezczyzni popelniają "mowiąc" ? Mowią to, co kobiety chcą slyszec, a nie to co myslą...

Gość jaka reklama?
Mowią to, co kobiety chcą slyszec, a nie to co myslą... madrze prawisz divo desperatek:classic_cool:

"madrze prawisz divo desperatek" ha ha Tej, pomarancz ;) tak mnie jeszcze nie mianowano!!!!!! dzx :P

odnoszac sie do ostatniego zdanie ktore jest prawda niektórzy faceci kłamią i manipulują dla swojej korzyści i tego nie powinno sie popierac ale... jak wiemy czasami kobiety sa trudne i bardzo skryte wiec pokazując jaki człowiek jest trzeba zachęcić do działań oczywiście jesli to co sie mowi wiele nie odbiega od prawdy...

wiesz facet pokaze ze jest taki i taki kobieta nim sie zainteresuje ..... pozniej odkryje ze jest troche inny ale pomysli kurcze moze nie podoba mi sie to i to ale facet jest bardzo ok.... wiec tak to sie kreci ;)

"odnoszac sie do ostatniego zdanie ktore jest prawda niektórzy faceci kłamią i manipulują dla swojej korzyści i tego nie powinno sie popierac ale... jak wiemy czasami kobiety sa trudne i bardzo skryte wiec pokazując jaki człowiek jest trzeba zachęcić do działań oczywiście jesli to co sie mowi wiele nie odbiega od prawdy... " To tez! Ale nawet nie o to chodzi! Klamiecie czesto tez w tzw. "dobrej wierze" nie chcąc krzywdzic, mowicie nam to co chcemy slyszec! a to tez jest krzywda... nawet chyba gorsza, bo prawda - bez wzgledu jak straszna- jest zawsze lepsza... No i ... "Zachecic do dzialan", otoz dzialaniem najlepiej zachecisz do dzialan :) a nie slowami :)

"wiesz facet pokaze ze jest taki i taki kobieta nim sie zainteresuje ..... pozniej odkryje ze jest troche inny ale pomysli kurcze moze nie podoba mi sie to i to ale facet jest bardzo ok.... wiec tak to sie kreci" I to jest satysfakcjonujące?? Zastanawiac sie na ile jest z Tobą bo naprawde chce byc z Tobą, a na ile dlatego, ze juz poswiecila czas, uwage i przywykla - choc moze czuc sie rozczarowana? :) Ja bym tak nie chciala...