Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala1

czy jestem w ciązy

Polecane posty

Gość natala1

Hej mam pytanie ??? lekarz przepisał mi tabletki . wziełam oierwsze opakowanie a potem następne bez odstawienia , ostatnią tabletke wziełam 7 stycznia i dostałam okres 10 stycznia potem przestałam je brać .dodam że współżyłam po zażyciu ostaniej tabletki ,i terazbolą mnie plecy i głowa

Gość nie jestes jj
nie jestes tylko czemu nie bralas dalej tablet

Jeśli współżyłaś po zażyciu ostatniej tabletki i nie wzięłaś kolejnego opakowania to możesz być w ciąży. W przeriwe między opakowaniami jesteś zabezpieczona tylko wtedy, jeśli 8 dnia weźmiesz kolejne opakowanie.

Gość l;efk
prowokacja??? a jak nie to głupia jak but jestes

Gość natala1
l:efk - może ty jesteś głupi badż głupia jak but skoro nie znasz kogoś a potrafisz go oceniać. Chodzi o to że po tej ostaniej tabletce był okres a potem współżyłam z tym że raz pękła prezerwatywa przed wytryskiem a potem skonczyliśmy też przed wytryskiem , więc nie wiem skąd u mnie prawie dwa tygodnie po okresie ból wdole pleców i częste oddawanie moczu ?

Gość BaIbinka
jak kończysz branie tabletek to w następnym cyklu płodność bardzo szybko występuje, juz nawet podczas krwawienia z odstawienia mogłaś zacząć dni płodne, Pamiętaj że nie działają tutaj prawa normalnego cyklu gdzie przez pierwsze dni jesteś nie płodna. Jak skończyliście przed wytryskiem to jest mała szansa że jesteś w ciązy ale jednak jest. Bóle podbrzusza i częste oddawanie moczu może mieć różne przyczyny