Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rapasta

proszę o pomoc

Polecane posty

Witam, mam pewien problem. mam córeczkę 7 miesięczną. we wtorek miała szczepionkę. od srody zaczelam podawac jej mleko krowie. wszystko bylo oki do soboty. w sobotę wymiotowała 2 razy, w niedziele 5 razy. dostała wypieki na policzkach,ale goraczki nie miala. dzis bylam z nia u lekarza i bez badania stwierdzil ze to od mleka, ze za duzo jej dawalam. ale moje obawy skupiaja sie najbardziej na tym jak moje dziecko sie zachowuje. jest strasznie marudna, apatyczna, senna, taka jakby bez sil. strasznie sie o nia boje. czy to normalne? bardzo prosze doswiadczone mamusie o pomoc i porade

Gość koguciki z budynku
ja nie jestem mamusia, ale Ci poradze, nie myj córki jak Twój facet jest w domu,bo będzie ją podglądał

sorry ale to nie jest ani troche smieszne....bedziesz miec wlasne dzieci to zrozumiesz....ja naprawde sie martwie o coreczke

rapasta niestety ale to jest chyba za powazny temat zeby go zakladac na TYM forum i to jeszcze na ogólnym. Ja tez bym sie bala na Twoim miejscu, nie wiem co Ci poradzic. Zaufaj instynktowi maciezynskiemu.

ja juz nie wiem co robic? wolalam dac na ogolne aby dotrzec do wiekszej liczby odbiorcow.przepraszam ale ja naprawde sie boje

Gość Magdaaaaaa,./
temat prowo

ok sorry myslalam ze to dobry pomysl, zeby zasiegnac porady na farum ale widze ze sie mylilam.

Gość Magdalenak1986
rapasta, a co zrobisz jak córka umrze?

Gość The A tea
autorko dlaczego sie nie zabezpieczylas jak nie chcialas dziecka?

Dlaczego tak małemu dziecku zaczęłaś podawać mleko krowie? Odstaw je i podawaj jakieś bebiko.

Gość sabaka
Autorko moja kolezanka jak zaczeła podawac synkowi mleko krowie to tez mowila ze stal sie marudny- jakby go brzuszek bolal. Moze odstaw mleko na kilka dni i zobaczysz czy corka przestanie byc marudna moze faktycznie to od mleka.

Gość hlafciuuszka
0/10

Gość sabaka
Jeszcze jedno te wypieki to moze byc cos od skazy bialkowej. Moze twoja coreczka jest uczulona na bialko. Moim zdaniem powinnas pojsc do innego lekarza. Wiem ze w dzisiejszych czasach jest ciezko o dobrego lekarza ale moze warto poszukac takiego ktory powazniej podejdzie do tematu

Gość sabaka
Dzisiaj poneidzialek wiec duzo czasu nei minelo od odstawienia. ale moze juz zauwazylas jakies zmiany w zachowaniu?

Gość tarrniniiiiiiii
autorko nie masz mleka swojego z cyców?

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE DO AUTORK
czy Twoj facet ma dużego siusiaka?

Gość 1dgy64drt89
prowo bo autorka uciekła

Gość Stalowa Magnollia
ja bym tez uciekla jakbym dostala takie odpowiedzi o ludzie. Ale co to za pomysl zeby 7 msc dziecku mleko krowie juz dawac, po jaka cholere?? Robicie z dzieci doroslych a potem sie dziwia ze brzuszek boli ze chorowite itd

Gość truskaffka.
:D