Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buehehe

Chciałbym się zakochać :]

Polecane posty

To znaczy jestem już zakochany, ale czy to miłość? Bardzo chciałbym być z Tą osobą, lecz nie mam fajnego samochodu, pieniędzy, (dobrej pracy), nie wyglądam jak super-pro umięśniony koks, nie mam skóry za kilka tyś zł... więc jestem zerem w oczach tej osoby :/ Dlaczego nie ma kobiet takich jak kiedyś które chciały mężczyznę jako "mężczyznę" i nie patrzały na to ile ma w portfelu...? Chyba już na zawszę pozostanę samotny, no cóż trzeba żyć dalej... :(

Gość zielona trawkaaaaaaa
ALE BZDURY A WY TO JAKICH KOBIET CHCECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jej charakter mi strasznie odpowiada, jest wręcz "idealny". Gdy się uśmiecha we mnie też jest radość i też się uśmiecham. Ubiera się skromnie - to znaczy, nie kupuje najdroższych ciuchów... Chyba za dużo się rozmarzyłem, no dobra koniec snów, siema.

Chcemy takiej kobiety która nie zostawi nas gdy stracimy pracę albo wylądujemy w szpitalu... :/

Gość waris2011
Wiesz są takie kobiety, możne to dziwne - ale są Najwartościowszą rzeczą w życiu to mieć faceta , który cie kocha ponad wszystko, stawia twoje potrzeby nad innych czasem nawet nad swoje. Czasami myślę , ze to brak facetów - którzy chcą kobiet normalnej , zdecydowanej , kulturalnej i osoby z zasobem wiedzy nie z podstawówki. niby wiemy czego chcemy , a jednak zawsze jest jakieś ale... poznałam wielu facetów - każdy inny , każdy miał inne wymagania , każdy chciał czegoś innego... im więcej poznaje się męskich myśli tym bardziej idzie zauważyć, ze każdy facet chciałby ale nie może > Zasadnicze pytanie czego nie może - przede wszystkim uwierzyć w siebie i w to , ze nie ma rzeczy nie do osiągnięcia. miałam przez 12 lat jednego partnera w życiu, a jeśli miałabym wybrać za przyjaciela osobę byłby to tylko facet - nikt inny jak płeć brzydsza ale bardziej rozumna ...

Gość mężczyzna normalny
Hehe ja mam podobnie. Zakochałem się w takiej normalnej, naturalnej, dziewczynie. Oczywiście, ktoś od razu może powiedzieć, że kobiety po prostu takie są, że patrzą na takie rzeczy jak majętność, pozycję itd. tak samo jak mężczyźni patrzą przede wszystkim na to czy dziewczyna jest ładna, czy jemu się akurat podoba. Tylko, że ja akurat w tym wypadku zakochałem się w kimś kto mnie czymś innym urzekł - taka normalna, skromna dziewczyna, poukładana. A z jej wypowiedzi wnioskuje właśnie, że nie mam szans ze względu na słabą pracę, pozycję, itd. itd.

Gość aaaaaaaaaaaaah
ja już w nic nie wierzę..wcale ie chodzi tylko o pieniądze!! :O

Gość gwoli wyjasnienia...
a ona to wszystko ma, czego ty nie masz? szuka sobie rownego? to chyba jakis zart z twojej strony! jesli bedziesz w jej oczach zaje---sty, to cala reszta sie nie liczy. luz, humor, pewnosc siebie...i do przodu!