Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurrrrrrrrrrka76757

przez brak pracy się rozstaniemy :)

Polecane posty

Gość bułeczki cieplutkie
A powiedz mi, czemu Ty się nic nie szanujesz? Ani krztyny dumy nie masz w sobie, zero szacunku do samej siebie. Kobieto dlaczego się tak rozpaczliwie czepiasz takiego bubka? Czekasz, aż on Ci powie spierrrrdalaj? Wykorzystał Cię przez 2 lata i teraz kopnie? Czekasz na to?? A pakuj się i wyjeżdżaj i nie informuj go kiedy jedziesz, a z podróży wyślij mu smsa, cześć jak czapka, chociaż i na to taki nie zasługuje. Do jednego tylko mu pasowałaś i nic więcej nie chce. Nie przeciągaj tego, tylko utnij. Piszesz, że dasz sobie radę, to skoro wiesz, ze dasz, to zmieniaj swoje życie na lepsze. Daj sobie szanse poznać jakiegoś fajnego faceta, a nie takiego trującego wykorzystywacza. Weź się za swoje życie i pokieruj nim raz a dobrze. Pracę znajdziesz, tylko wynieś się od niego i nie żałuj ani chwili.

Autorko... moja przyjaciółka mi powiedziała kiedyś... "I.............. a co jak będziecie mieć dziecko i na "zmianę" będziecie kupować pieluchy??????? I co kiedy będzie jego kolej zakupu a dziecko wtedy będzie srać*** więcej???????????" Nie mogłam sobie nawet wyobrazić sytuacji, że nie będzie można tego podzielić idealnie na pół wierz mi ... A teraz ... cóż.... smieję się z tego tylko :)

prace tam mam..tzn staż u koleżanki ale dobre i to na początek co ? ale nie ja zawiniłam?? skoro nie mam pracy od września ?? kooorwa ja tez zawiniłam.. to jest młody człowiekiem..tez by chciał odłożyć kasę.. ale zarabia dobrze ei wydaje na gry dużo kasy...koooorwa woli na gry niż na ten związek dołożyć na moje jedzenie...bo za mieszkanie i tak musi płacić Jeszce 3 miesiące bo ma umowę.. jest w tym moja wina prawda?? byc bezrobotym to masakra..

Dokładnie/.... Zostaw to bagno autorko.... Bo to bagno.... może nie dziś, i nie jutro ... ale zrozumiesz to szybciej niż ci się wydaje :) wracaj do siebie :) odbijesz się :) Życzę Ci tego z całego serduszka :)

dzięki wam za ciepłe słowa... ale i tak wiem, że to moja wina.. no ale nie moja wina że nie mam pracy...szukałam ile mogłam.. założę się że jak wyjadę i zacznę pracę to pewnie się do mnie odezwą i powiedzą mi że dostałam prace... kooorwa mój pech... jak ja mam zacząć i jak ja mam się pozbierać.... najgorsze jest to mieszkanie... :/ gdyby rodzice żyli...

Autorko.... Dziś masz pracę, jutro jej nie masz.... Takie są czasy.... Ale nie obwiniaj siebie za to.... Los się odmienia... i tobie też się odmieni..... A skąd jesteś tak dokładnie ?? Chociaż jak masz pracę zapewnioną, to nie będziesz pomocy potrzebować za bardzo :)

w Łodzi ciężko o tanie mieszkanie do wynajęcia.... Sama kiedyś mieszkałam w klitce chyba 20 mkw a opłaty 6 stów za to :o

wróć do domu, idź na staż, zawsze coś, o robote jest BARDZO CIEZKO!, wiem co mówie, szukałam długo, chwytałam się byle czego, i sie w konu zaczepiłam w biurze, koleżanka mi załatwiła, także po znajomości mnie opchneła.Twój facet powinien Cie wspierać, a nie odsyłac do domu.Odejdź i zapomnij

ja jestem z małego miasta pod łodzią... jakieś 70 km niecałe może.. niestety tak to jest z ta pracą..on ma dobra pracę, dbrze płatna i tylko to widzi... jest mi kurewsko przykro...zaczynam myśleć, że dałam się omotać.. jedyne co on chyba chciał osiągnąć poprze zbycie ze mną to tylko to że nie będzie sam, że będzie na pół płacić za mieszkanie i czasem raz na dwa tygodnie będzie miał co zaliczyć.. bo inaczej nie widze na ta chwilę.. czuje się jak dziwka jakaś...jak zabawka która można rzucać z miejsca do miejsca i zawsze wraca jak jest dobrze... sorry za błędy ale be zpiwa bym nie dała rady..

no ja właśnie w biurze dziś znalazłam.. nie jakieś tam kokosy, ale zawsze coś.. w chuj godzin pracy i podobno ciężka.. jako jedyna dostałam szanse.. a było na prawdę dużo osób.. odpowiedź ma być za tydzień... tzn w ciągu tygodnia...ale jak nie dostane tej pracy?? a koleżanka powie teraz to spadaj.. ogólnie już kilka razy niby szłam do niej na ten staż i nie moge tak kręcić..

Autorko!! Spokojnie... To taki typ jest... i Ty tego nigdy nie zmienisz.... Weź się w garść Dziewczyno !! Pakuj się!! i po prostu się od niego wynieś.... P-tków ???

no dobra..ale tak piszecie...ale nie widzicie serio mojej winy?? jak można pół roku być na bezrobociu ?? z jednej strony ja widzę swój błąd..z drugiej oczekuje zrozumienia z jego strony.. wiem, że on tak ma... ma chyba marzenia o bogatym życiu wśród palm.. on mi sie dziwi że ja wyjeżdżając stad przekreślam nasz związek..no koooooorwa mac ja sie pytam..kto by wrócił do faceta który ma Cie w dupie po czyms takim.. skoro ja bym sobie tam radziła dobrze, miała pracę, miałam mieszkanie później pracę plus rentę po zmarłych rodzicach..po jakiego dzwona ja mam wracać do łodzi i znów słuchać..bo ja bez szkoły.. itp... mało zarabiam...koooorwaaaaa...... ale mam nerwy..sory za wulgaryzmy..

Gość fgfhghjjhklk;
tez pije piwo

Gość fgfhghjjhklk;
ja bez pracy 3 lata, co ja mam poweidziec? ale ja mieszkam z rodzicami a nie z facetem, poza tym dorabiam korkami

no ja się tak wkurwiłam.. kupiłam ze ze szczęścia... że ta rozmowa mi poszła dobrze...wesoła wracałam..hahałam sie sama do siebie w autobusie...ale pije je z rozpaczy..

Twoja wina jest żadna.... Nie ma pracy i tyle..... nie będziesz się sprzedawać, żeby mieć na rachunki przecież :O:O:O Pakuj się i zostaw to za sobą.... dasz radę.....

Gość fgfhghjjhklk;
a jakie pijesz piwo? bo ja heineken, ale daje kopa

ja pije redsa bo tylko słodkie piwo mi ostatnio smakuje... malinowy..ale tez dał kopa.. jeszcze nie jadłam śniadania więc dlatego pewnie...zaraz pójdę po drugie i się zaleje chyba dziś ...

Gość fgfhghjjhklk;
ja malo jem i jestem szczupla wiec szybko mnie bierze,. jedno piwo wystarczy :) trzymaj sie

korwa szkoda... bo myślałam, że to ten facet.. nawet wiele wad potrafiłam wybaczyć i olać po prostu... ja pierdole... kolejny raz.. w tym roku 23 lata stuknie a ja kurwa będę chyba szukać do 40stki faceta... same przygłupy jebane chodzą po tym świecie.. jak nie kłamią to zdradzają, jak nie to to kurwa jakieś pizdy z nich..jak nie to to kurwa materialiście w mordę zasrani... w chuju powinnam mieć takich facetów bo nawet mojego dziecka by nie utrzymali..bo by kurwa na gierkę na ps3 brakło...:o koooooorwa ale mi dobrze jak mogę to tu wyrzucić z siebie...

ja też szczupła... 53 kilo żywej wagi do 168 cm to chyba nie jest dużo..

Gość fgfhghjjhklk;
masz racje, ja jestem nawet starsza od ciebie i ciezko kogos znaleźć, jestem samotna, ale juz pogodzona z tym

Gość fgfhghjjhklk;
mamy podobne parametry :O

ja nie wiem czy teraz będę chciała faceta... kurwa byłam sama jakiś czas i było zajebiście..miałam zajebistych przyjaciół w okół siebie... zostawiłam to wszystko dla takiego materialisty... :o co za picka ze mnie.. nie doceniałam tego, że Ci przyjaciele sa ze mną lata a on był niedawno poznany... tak naprawdę nie wiem czy sie zwiąże z kimś ...zawsze tka mowie a po tygodniu muszę sobie znaleźć zastępstwo żeby mi przykro nie było..przejebana sprawa... bo jakoś tak z jednej strony nie chce byc sama.. zawsze pierwszy facet po rozstaniu u mnie ot jest tzw ofiara... al emoże teraz tak nie będzie.. i albo se dam spokój i zajmę sie swoim życiem albo znajde może tego jedynego... ale juz pierodlę po tym piwie..

kuuuuurde... aż mam chęć wyjść z domu.. chyba wyjdę kurde co mi zależy.pójdę do baru..może nie będę piła sama przynajmniej..

ja bym się nie zastanawiała tylko wracała.Widzisz przyszłość z kimś takim? w biurze mogą Cię zatrudnić na okres próbny i nie przedłużyć, sytuacja się powtórzy.Nie ma się co zastanawiać, bo nawet, jeśli dostaniesz tą robotę, to nie widze przyszłości z takim człowiekiem, w którym masz 0 wsparcia, i tu nie chodzi o robote, tylko przyeszłe wspolne zycie

jestem w ciemnej dupie teraz..jest mi źle.. :/ nie wiem co mam robić...

autorko nic się nie przejmuj, to nie jest Twoja wina w tym że nie możesz znaleźć pracy!!! Ja już nie pracuję od kwietnia ubiegłego roku bo też w mojej mieścinie nie ma pracy, swoją drogą też 60 km od łodzi mieszkam ;) pier.dol tego gnojka bo on nie zasługuje na Ciebie!!! a co do renty, to dlaczego chcesz czekać do września? leć dziewczyno do żaka i zapisz się na jakieś studium od tego semestru i będziesz miała rentę szybciej :)

no właśnie a jak po tygodniu powiedzą że nie?? minie okres próbny i co wtedy ??

teraz Jeszce rentę pobiera moja siostra..więc by było na pół.. a za to to ja i tak nie wyżyję... chce iść do liceum uzupełniającego..jestem tylko po zawodówce a co to jest to studium ??