Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurrrrrrrrrrka76757

przez brak pracy się rozstaniemy :)

Polecane posty

Gość dobrze facet zrobił
po co ma trzymać pasożyta?

no studium to jest coś takiego niby studia ale dla tych bez matury. A co do renty, to przecież możesz dorobić? Nie pamiętam dokładnie ile ale coś ponad 3 tys brutto... teraz Twoja siostra ma 85% kwoty która przysługiwałaby zmarłemu, a na dwie osoby macie 90% na pół. Niby to niedużo, ale zawsze coś... a i dorobić możesz...

tzn inaczej, można dorobić 70% średniej ogloszonej przez ministra w danym kwartale, to jest jakieś 2500 brutto, a jak jest powyżej to pomniejszają świadczenie, przy zarobku 130% zawieszają wypłatę świadczenia :)

to nie jest w żadnym razie Twoja wina. Jeśli ten facet byłby dalej z Tobą, to tylko dlatego, że miałabys pracę , a nie dlatego, że Cię kocha. Także, czy to miałoby sens? A osoba która tak postępuje nie może kochać. Ja znam związek gdzie ona nie pracuje od lipca, a ostatnio nawet się zaręczyli, także widzisz, że jak jest uczucie to nie ma takich problemów.

zazdroszczę.. my sie ciągle cofamy... już nawet nie sypiamy ze sobą... kooorwa ile ja mam lat żeby się tak męczyć.. ?

Gość dobrze facet zrobił
a stabilizacja i te duperele o których tyle kwakacie?

Gość dobrze facet zrobił
a no tak to dotyczy tylko kobiet prze duże q:D

on mi nie daje szansy na stabilizacje.. bo n chce teraz i już prace..a nie czekać...

słuchaj... jesteś młoda, jeszcze ułożysz sobie życie. Wiem co mówię, bo też jestem w Twoim wieku. Spieprzaj od tego gnojka, bo szkoda Twojego czasu. To wszystko nie wróży Wam przyszłości. Kiedyś z perspektywy czasu spojrzysz na to wszystko i będzie Ci żal tych zmarnowanych lat

Gość lord stront
Żadna Twoja wina. Jeśli się starasz, to nie widzę Twojej winy, jedynie fakt, że on zrobił Ci pranie mózgu, skoro obwiniasz siebie. Ja nie wyrzuciłbym w takiej sytuacji swojej dziewczyny, kochanki, koleżanki z domu. To nie jest ani miłość, ani przyjaźń, ani koleżeństwo. To jest żałosne skurwysyństwo. ło ło ło dobrze mówi

także widzisz, że to nie ma sensu i jesteś nieszczęśliwa. Musisz się od niego uwolnić, zacząć nowe życie. Im szybciej to zrobisz, tym szybciej przestaniesz cierpieć. Tym samym dasz sobie szansę na to, że jeszcze w przyszłości Ci się ułoży. on Cię nie kocha, podejrzewam że chce Cię tylko dla tych pieniędz i łóżka...

ale chyba nie może mnie kochać skoro pozwala mi na wyjazd do mojego miasta..na powrót do przeszłości..do czegoś czego nie chciałam robić... ni chcę wracać bo nie lubię wracać...

Gość twojfacettopatafian
zjeżdzaj od niego czym predzej, on cie nie kocha tylko wykorzystuje

dla pieniędzy to nie..bo ich nie mam.. ale pewnie po to żeby pojechać do rodziny powiedzieć że kobieta pracuje tu i tu.. że żyje nam się dobrze..mama wrażenie że to tylko na pokaz.. jego mama jest inna...i to on ciągle dawała mi jakieś nadzieje że to się zmieni.. zawsze potrafi wesprzeć.. mówiła mu że praca nie jest najważniejsza.., że pieniądze nie są takie ważne.. że są ważniejsze rzeczy w życiu... zdrowi np... ostatnio się wyprowadziłam od niego do znajomych..były kwiaty itp..wróciłam...głupia..

małe miasto RM pod łodzią

on Cię NIE KOCHA. Zrozum to wreszcie. osoba, która kocha nie odsyła swojej ukochanej, nie myśli o rozstaniu tylko dlatego, że nie ma pracy. Daj sobie z nim spokój. Nie możesz kochać za Was oboje.

no ale jeśli to tylko ma być czasowe?? na okres pół roku..dopóki sie nie ustabilizuje.. nie wiem może ja jestem głupia.. on widzi jedyne rozwiązane takie że będę codziennie dojeżdżała te 60 km do pracy..to koorwa Jeszce jestem na tyle zdrówa i domówiłam.. albo będę na weekendy przyjeżdżać do niego..tak.. ze stażu pewnie 700 zł plusolaty za pokój jakieś 500 - 600 zł... Jeszce na bilety...

Gość dobrze facet zrobił
nie dajesz mu stabilizacji!

ale się staram i chcę.. szukam pracy i chce my dać stabilizacje..

Gość dobrze facet zrobił
on zwyczajnie się obawia, że ty teraz siądziesz na dupie i przesiedzisz tak całe życie, wie że szukasz ?

Gość lord stront
Wyprał Ci mózg. Życie razem nie polega tylko na celebracji dobrych chwil ale i na dzieleniu złych. On traktuje Ciebie i pewnie będzie tak traktował każdą kobietę, jako inwestycję, która musi dosłownie się zwracać. Jak się nie zwraca, to trzeba obniżyć koszty, pozbyć się, aż znów zacznie przynosić zyski.

zasługujesz na więcej, nie widzisz tego? jesteś w toksycznym związku i może nie zdajesz sobie sprawy z tego, że nie tak powinien wyglądać zdrowy związek. jest się ze sobą na dobre i na złe ...a tym bardziej bez względu na to, czy ma się pracę, czy nie.

wie że szukam kooorwa.... czemu miałabym mu nie mówić.. przecież wie, że mi dobrze poszło dziś.. :/ cieszy się.. teraz jest dobrze ob jest nadzieje tak jak w piątek..gdy kolega powiedział mu żebym została w łodzi iże o mi załatwi prace, tka mi załatwi że nawet w cv nie zajrzą.. i koooorw gówno załatwił..załatwić to się może w kiblu najwyżej ten jego kolega..ja straciłam nadzieje...jutro sie pakuje i robie wyjazd stąd bo widzę, że nie ma to sensu..zaraz zaczną gadać że len jestem.. a ja kurwa mogę mieć prace tam u siebie..ten staż.. lepsze to nic być obrażana na każdym kroku... pewnie bym sie tka nie wkurzyła gdyby nie to, że w piątek na spokojnie ustaliliśmy że jadę dziś rano i że będę mieć ten staż..a ten kolega..tak namieszał mi we łbie, że uwierzyłam że dostane ta pracę..

dziś mnie czeka rozmowa z nim..kompletnie nie wiem co powiedzieć... jak się zachować i co postanowić.. czy czekać ten tydzień i stracić ewentualnie szanse na prace tam..nie wiem... z jednej strony sobie mówię... jak nie zobaczę i zrezygnuje to mogę żałować, ale z drugiej..ile razy można dawać sobie szanse..

co ja mam mu dziś powiedzieć??

Gość alantoinaBcomplex
Jedź kochana, jedź i nie czekaj .Oni potem powiedzą że niby Ci załatwili. Nie wierz w to, jedź, będzie Ci lepiej, i wszystko się ułoży, zobaczysz. Potem za jakiś czas jak wspomnisz, to będziesz żałowała, że tak ługo byłaś z tym dupkiem.

:( chyba tak trzeba.. tyle czasu razem...

w związku potrzeba miłości, wysparcia, zaangażowania, musisz czuć się dobrze - a jeśli tak nie jest to szkoda to ciągnąć. Nie można z kimś być tylko dlatego żeby nie być samotnym lub bo tyle się razem przeżyło. Coś innego się tu liczy.

jestem z facetem 5 lat od 2 nie mam pracy........... ale normalnie ty mnie powaliłaś z nóg!!!! to chyba prowo