Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popielata

ciąża bez seksu?

Polecane posty

Gość popielata

tak wiem, za chwile posypie się lawina złośliwych komentarzy że mam pewnie 12 lat czy coś w tym stylu. Nieważne, musze dostać jakąś rade bo zwariuje. Otóż mój problem polega na tym że w tym tygodniu najpóźniej powinnam dostać okres. Wiadomo że wcześniej bolą piersi, podbrzusze itd. ja nie mam tych objawów, w życiu mi się nie spóźniał okres. Panikuję że moge być w ciąży, ale to raczej nie możliwe, skoro jeszcze nigdy tego nie robiłam, a z chłopakiem się tylko dotykaliśmy, uważaliśmy żeby nic tam się nie dostało. Serio, już zaczęłam sobie wyobrażać najgłupsze scenariusze jak plemniki mogły się dostać do środka. Niestety nie widze innego powodu dla którego spóźnia mi się okres, niż ciąża. Czy ktoś może mi pomóc? :(

prosze cie... plemniki np z brzucha sobie tam nie powedruja same, no chyba ze palcem je chlopak wprowadzil

Gość popielata
no właśnie nie było takiej możliwości, dni płodne miałam na pewno, ale wtedy już się z nim nie widziałam, więc czemu okresu nie mam?

Gość nie paaniikuuj
czasami się owulacja przesunie i okres też się przesunie, nawet możesz odczuwać wtedy że masz dni płodne a do owulacji nie dojdzie.

Gość 13piatek
Mnie też się opóźnił 3 dni przez stres :) Nie masz się co martwić! Wszystko będzie dobrze ;)

Gość popielata
tylko że przed okresem są te wszystkie objawy, a ja ich w ogóle nie mam :( niby może się opóźni ze stresu, ale po prostu nie moge znieść myśli że coś jest nie tak!

Gość 13piatek
Uwierz... Ja też tak miałam. Jak się mamie wygadałam to zaraz zaczęłam krwawić!

Gość popielata
dobra, dzisiaj lampka wina i brzuszki a jutro aspiryna :) podobno działa...