Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muza300

Niania poszła na spacer z moją córką....

Polecane posty

Gość Muza300

... i córa sie przewróciła i rozcięła warge :(

Gość mknjbhvkv
bywa i tak, czasami nie sposób dziecka upilnować ...tragedia się nie stała ;) Pewnie nie raz jeszcze córa zaliczy wywrotkę

Gość Nive..
zalisz sie czy chwalisz? to dziecko a nie piesek chodzący przy nodze na smyczy. Dzieci biegają, przewracaja się, potykaja to chyba normlane. Co innego jakby wlazla na stół czy szafke i zleciała wtedy powiedzialabym ze niedopilnowała.

Gość Muza300
Pewnie tak... mnie tez by sie mogła przewrócic :) Niania zadzwoniła taka przejęta i wystraszona że szok :)

Gość Muza300
Troche sie żale... bo nie moge córki przytulic ani ukochac , bo jestem daleko :(

Gość fggfdfd
a jak wlasne dziecko lejesz to obie juz nie żal? glupia jestes hipokrytko

no stało sie i moglo to sie stac tez przy tobie, jak niania dzwoni przejeta to dobra niania:D troche panikara ale to znaczy ze sie troszczy o dziecko. jestes daleko? to zadzwon do córki i troche ciepłych słów pomoze, ale na pewno juz to zrobilas

Gość Muza300
"fggfdfd a jak wlasne dziecko lejesz to obie juz nie żal? glupia jestes hipokrytko" O CO CI CHODZI? CO TY GADASZ? PROWOKUJESZ? Dagna 88 - dzieki :)

Gość Muza300
Dzwoniłam, dzwoniłam, ale córa jest jeszcze malutka - 20 miesiecy - i Niania mówi ze cały czas tylko leży na niej i sie przytula.

Gość Nive..
wystraszyla sie pewnie. MOja dwa dni temu upadla na sanakch i rozwaliła sobie warge po ilosci krwi juz myslałam ze zęby przednie poszły. Tez po tym zdarzeniu byla mega spokojna i sie przytulała. Ale tylko godzine potem zapomniala i znowu dawała czadu.

Gość mała czarna 28
Sama byłam nianą i małe wypadki są nieuniknione... Nie da się mieć oczu do okoła głowy, dziecko też czasem sie zagapi lub potknie. Nie martw się, nic poważnego sie nie stało. Dają sobie dziewczyny radę :)

Gość ogolnie wszystkie witaminy
powinno podawac sie rano ( jezeli wystarczy podawac raz dzienni ) , chyba ze lekarz zaleci czesciej . Witaminy podaje rano , ewntualnie w porze obiadowej

Gość ogolnie wszystkie witaminy
uuups , nie ten temat .

Gość Muza300
Niania własnie mówiła ze było mnóstwo krwi i dlatego sie wystraszyła, ale zabki całe, wiec juz spoko :) No to zobaczymy jak sie bedzie zachowywac jak za godzine po nią pojade :)

to jeszcze lepiej cie rozumiem bo moja ma 2 lata :D ale jak juz mowia dziewczyny wyzej bardziej sie pewnie mala wystraszyla niz ja zabolalo

Gość Muza300
dagna88 a twoja córa ma skończone 2 latka? Mówi juz cos konkretnego? BO moja w czerwcu konczy 2 latka a narazie mowi: mama, tata, baba, ciocia (tak jakby) ama, tu tu itp, ale w sumie wszystko jest jeszcze takie nie konkretne. Kiedy zacznie mowic wiecej?