Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misssiek

zona jak krolowa sniegu

Polecane posty

Gość musisz nia potrzasnac
jak ci powie: wszytsko sobie zaplanowales krzyknij: a co TY zaplanowalas ? kiedykolwiek ? co robisz zeby w naszym zwiazku bylo cieplo, juz nie mowiac goraco ?/? moze chcialby zebys mial kochanke ? ktora i kolacje przygotuje i na dlugi seks bedzie miala ochote zapytaj wprost

Gość eeeweeeeeddee
eh takie zycie, mało jest facetów takich jak ty, moja siostra ma super meza ona tez jest chlodna ale oni okazuja sobie czulosc i wychodza duza razem. Ja sie zastanawiam czemu mi sie nie uklada bo maz niby kocha ale za bardzo lawiruje mam czasem dosc, klamstewek itp

ja nie chce miec kochanki kocham ja i ona o tym wie (juz nie raz mowilem ze pojde zjesc na miescie) ale zona wie ze to blef. Chociaz kiedys jak bylismy nad jeziorem i lowilem ryby to przysiadla sie do mnie jakas dziewczyna i tak sobie troche gadalismy lowiac. Zona widzac ta sytuacje jeszcze tego samego wieczoru sama wskoczyla mi do lozka. to tylo kiedys czyli jakies 6 tat temu bo te sytuacje ozieblosci sie powtarzaja jak sinusoida. Bywaja oczywiscie lepsze okresy ale nie potrawie odnalezc od czego to zalezy

Moja zona jest jak krolowa sniegu (oziebla) Bzdura, kobieta, która ma 3 orgazmy nie jest oziębła. Uważam, że za bardzo naciskasz na seks, a przytulanie, mizianie o którym wspominasz jest tylko grą wstępną. Odpuść trochę, przytul, pocałuj, ale nie nalegaj i uwierz żonie na słowo, że tyle seksu ile ma jej po prostu wystarcza. Daj jej czas aby sama zatęskniła za tobą. Dobrze ktoś tutaj radził zapytaj czego ONA chce i słuchaj uważnie jak mówi.

Gość ona32
Odpuść trochę, przytul, pocałuj, ale nie nalegaj i uwierz żonie na słowo, że tyle seksu ile ma jej po prostu wystarcza. jej potrzeby , a co z nim? jego potrzebami?

Dlaczego młodsza córka jest "ogonkiem" mamusi a nie tatusia? Z czegoś to musi wynikać. Nie oszukujmy się - pracujesz do ciemnej nocy, nigdzie nie wychodzicie w tygodniu i w weekendy - nie tak łatwo przeistoczyć się w pół godziny z matki i żony w namiętną kochankę. Nie przyszło ci do glowy, że twoja żona może się czuć przedmiotowo. Jak okazujesz jej uczucia wyłaczając dotyk? Przynosisz kwiaty bez okazji, kupujesz prezenty etc.?

Gość aaaa tam bzdury
piszecie. mam 30 lat 2 dzieci 10 i 3 lata pracuję na pełnym etacie dbam o dom a seksić się mogę często i gęsto :D aż mój czasem mówi dziś ode mnie z daleka hahahaha

Odpuść trochę, przytul, pocałuj, ale nie nalegaj i uwierz żonie na słowo, że tyle seksu ile ma jej po prostu wystarcza. Daj jej czas aby sama zatęskniła za tobą. ===================================== No tak ja wiem ze wtedy bedzie wspaniale w ten wieczor kiedy zona bedzie chciala i ona bedzie szczesliwa ze robimy to tylko jak ona zechce czyli raz na miesiac ale w tym wlasnie problem ze to ja mam sie dostosowac do jej libido. Nie mowie ze zona musi chciec zawsze ale ja chcialbym chociaz raz zeby to ona zainicjowala sex. A po dluzszej abstynecji jak ja specjalnie nie zaczynam "sie dobierac" aby wymusic na zonie przejecie inicjatywy, to po chwili lezenia mowi mi "no zabierasz sie do rzeczy czy nie? bo jak nie to ide spac?" oczywiscie ja nie moge wytrzymac i inicjuje zblizenie po czym mowi ze bylo super itp. no i........ wlasnie bylo jej dobrze i ma baterie naladowane na dlugi okres i znowu jak bym nie " zebral " to miesiac przerwy. Najgorsze jest to upokrzenie, ze trzeba sie prosic a czesto slyszysz "nie", pozniej boisz sie inicjowac , ze znowu zostaniesz odrzucony. ale to nie chodzi tylko o sex bo np nie potrafi mi powiedziec przez telefon "kocham cie" bo sie wstydzi nie ma ochoty siasc mi na kolana, podejsc dac buziaka, przygotowac czasami kolacje niepodziewanie. Takie zwykle rzeczy ktore ja robie bo tak wyrazam swoje uczucie i sprawia mi to przyjemnosc ze jej jest przyjemnie.

Gość jrydf
Przytulanie a seks TO 2 ROZNE SPRAWY , jak tego nie rozumiesz to z ciebie wieksza baba niz z twej zony. NIE KAZDA kobita potrzebuje przytulania . a w seksie moze byc dobra Tylko twoja ma wade , ze chce za rzadko .

Jak okazujesz jej uczucia wyłaczając dotyk? Przynosisz kwiaty bez okazji, kupujesz prezenty etc.? ============================================== Przeciez nie bede kupowal kwiatow na przemian z prezetami. Moja zona to nie prostytutka abym kupowal jej milosc. Dbam o rodzine jak tylko potrafie, zapewniam im bezpieczenstwo. Jak zona chce sobie cos kupic to sobie kupuje i tyle, nie robie problemow oczywiscie w granicach rozsadku.

Gość jrydf
Ciebie juz za sam nick mozna skreslic klucho . Nie chce mi sie z toba gadac bo i tak NIC do ciebie nie dotrze . ROTFL

Gość kasaa
tak bronią niektorzy tej żony a to ona nie potrafi docenić tego że ma dobrego męża , znudził jej się bo ma z nim za dobrze taki typ kobiety ,inna by się cieszyła że nie pije,szanuje ją jest dobry a ona ma go w dupie może on jest za miękki dla niej bo takie jak ona szanują tylko brutali ktorzy poniżają kobiety, taka prawda jak jej nie pasuje to po co wychodziła za mąż za niego?

Gość dsdddwdwqd
tylko pozazdrościć takiego męża :) ehh..