Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzeszek lasskowy

GĘSTE, DŁUGIE WŁOSY, GŁADKA , ŚWIETLISTA SKÓRA, SMUKŁA SYLWETKA

Polecane posty

Gość rzeszek lasskowy

MOCNE PAZNOKCIE, ŚLICZNE ZĘBY... dziwczyny, rok temu moim noworocznym postanowieniem były- -rzucenie palenia -rezygnacja z solarium -rezygnacja z farby do włosów i prostownicy -zastąpienie kawy zieloną herabtą -wypijanie dwóch litrów płynów dziennie -odstaniewienie fluidu mija rok:) i pierwsze miesiące były naprawdę ciężkie- przytyłam, odrost na włosach, szara cera, masa wyprysków... wyglądałam okropnie...jednak już na wiosnę zaczynało się poprawiać, a po lecie- CUDO... nie mogę sie nadziwić, jak REZYGNACJA z kiku rzeczy wpłynęła na moją urodę:) mam teraz brązowe włosy za łopatki, błyszczące lekko falowane... skóra mimo, że nie opalona jest strasznie gładka i taka czysta, promienna... za zaoszczędzone z papierosów pieniądze wybieliłam sobie zęby- efekty niesamowite...czuję się cudownie, i polecam wszytkim ten mały sposób na sukces

Gość ototak
tez potwierdzam ja sie wyrzeklam słodzenia herbaty i kawy, wyrzuciłam z diety mięso i shitowe żarcie, namniej przetworzone wpitalałam, zero solarki i po pol roku po prostu zajebiscie gładka cera, dobre samoczucie i sylwetka super

Gość a ja sie ani nie maluje
anie nie pale a i tak mam kijową skóe

Gość rzeszek lasskowy
a tam...