Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie mam:

Czy istnieja pieluchy Dada 1 (newborn)?

Polecane posty

Gość Pytanie mam:

Jesli tak, to jakie one sa?

Gość bbbbbbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkk
istnieją niestety tylko w promocjach w regularnej sprzedazy ich nie widziałam. jakie są? wg niezłe ale to zalezy od pupy. kazdej spasi coś innego

Gość owszem są
tak,od 3 do 6 kg

Gość owszem są
w niczym nie ustępują pampersom, a różnica w cenie ogromna

dada 1 to od 2do 5kg te 3-6 to juz dwójki

Gość Pytanie mam:
To pewnie dlatego ich nigdy nie widzialam. A jak na nie trafic? Jest teraz moze ta promocja? Personel nigdy o niczym nie ma pojecia, bo juz nie raz pytalam.

Gość Pytanie mam:
U mnie w sklepie widzialam tylko Dada 2.

Gość Mama Nasturcja
gdzie wy macie tą ogromną różnicę w cenie? Są tańsze ale nie jakoś bardzo bardzo według mnie, pampersy są często na promocjach naprawdę przynajmniej w dużych sklpeach :-)

ja je kupowałam w tamtym roku gdzies w kwietniu/maju była duża promocja ogolnie na dzieciece rzeczy typu proszki chusteczki jakies gadżety musisz ogólnie zwracac uwagę na dzieciece promocje w biedronce a nóż widelec się cos trafi a nie będzie zaznaczone w ulotce.

Gość Pytanie mam:
No to ciekawa jestem czy je upoluje. Zazwyczaj promocje przelatuja mi niezauwazenie przed nosem. Marne szanse. Ale dzieki za odpowiedzi.

jesli karmisz piersia i dziecko robi dobre rzadkie kupy to nie polecam tych pampersow-nie za dobrze wchlaniaja takie kupki,,, lepiej zainwestowac na poczatek w pampersa,,,meega polecam:) nic sie nie przykleja do pupy,,ladnie wchlaniaja:)

ja przy pierwszym dziecku miałam newborny z pampersa a później z happy (takie mieli w szpitalu a mała tam miesiąc beze mnie leżała) i były ok, a w drugiej miałam huggisy i były świetne a i bardzo dobre są babydream z rossmana :)

Gość kabareton
U mnie rossmanowskie sie nie sprawdzily w ogole, nowka sztuka calkiem przyjemnie wyglada, nawet porzadnie, ale po nasikaniu to jakby tam w srodku mokra tektura byla, no i sama skora mokra wiec pielucha chyba nie wchlania za dobrze, dla dzieci z tendencja do odparzen nie polecam.

Gość Młoda mamuśka \Maja
Witam kupiłam już pieluszki 3-6 ale po wyjęciu ich z opakowania wydają się strasznie małe a moja dzidzia przewidywanie bd ważyć ponad 3,5 kg i nie wiem czy nie bd za małe proszę o rade .

Gość lala wawa99
ja używam w dzień w domu na dad, na noc i na wyjścia pampersy. i jest OK. ale ktoś ma rację, dady wcale aż TAK tanie nie są. 29zł za 54 szt. policzcie ile to jest same. a oryginalne pampersy w promocji nie kosztują dużo więcej. a jakością biją na głowę. a do tego dady trzeba na pewno częściej zmieniać no i ten zapach :o więc de facto na jedno wychodzi. ale muszę wypróbować pieluchy z lidla ponoć bardzo chwalone. no i tak nie śmierdzą. autorko spoko.moje dziecko ważyło 3480 a new bornów używałam ponad miesiąc. nie patrz tak na wagę. będzie OK.

Gość Młoda mamuśka \Maja
Dziękuje za rade :):)... widząc po wypowiedziach innych chyba warto zaopatrzyć się też w inne pampersiaki słyszałam że te z rossmana też nie są wcale droższe od dada i lepiej chłoną. A jak tam z chusteczkami dada nie uczulają??

Gość są takie
widziałam dziś w biedronce

Gość Młoda mamuśka \Maja
wiem że są bo mam tylko nie wiem czy nie uczulają ?:D

Gość lala wawa99
ja używam jak nie mam innych. moim zdaniem są za bardzo nasączone, aż się ślizgają, potem nałożyc jakis krem na pupę to porazka;/ ja takich nie lubię akurat. ale nie są najgorsze :)

dziwię sie niektórym wypowiedziom typu że pampersy lepsze bo lepiej wchłaniaja kupę.... jak mój zrobił to nie czekałam jak sie wchłonie tylko go przebierałam:) a z tym nie było problemu bo maluszki zazwyczaj płaczą zanim coś zrobią bo inaczej nie potrafią wydusić:P

Gość Młoda mamuśka \Maja
dziękuje :D:) na pewno skorzystam