Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaaa

flegma w ulanym mleku

Polecane posty

Gość kikaaaaa

dziewczyny pomozcie co to moze byc i co mam robic ;( moj synek ma ponad 3 tyg wczoraj wieczór zaczał dziwnie swiszczec i charczec jak by mial zatkany nos i nie mial jak oddychac psikłam mu woda morska i po chwili pomogło wszystko wrociło do normy a przed chwilka troszke mu sie ulało i w tym mleku było odrobine widzieliny zielonkowatej jak flegma ogólnie nie ma goraczki bo codziennie kilka razy sprawdzam jest bardzo spokojnym dzieckiem a dzisiaj chyba nawet zaspokojnym jego lekarka jest dopiero jutro juz nie wiem co robic czy czekac do jutra czy jechadz dzis na ip ? totalnie nie umiem sie odnalez jak postepowac z takim malym dzieckiem:( i nie wiem czy go nie kaszle ale przewaznie tylko przy jedzeniu czy przebieraniu... :(

Gość kikaaaaa
up

Gość mooniaaa123
moja też raz ulała z flegmą. Pilnuj by się bobowi odbijało

Gość niestety nieeeeeeeee
ja bym zmierzyla goraczka i poszla do lekarza skontrolowac

Gość karolinaaaaaaaaa
moja droga moje siostrzenica tak miala. nic nie wskazywalo na jakakolwiek chorobe tylko ta flegma i natychmiast do lekarza pojechali okazalo sie ze bardzo dobrze zrobili a mala 2 tyg w szpitalu byla wiec szybko do LEKARZA

Gość kikaaaaa
bylismy dzisiaj u lekarza i wszystko ok zadnego zapalenia... mam nadzieje ze doktorka nic nie przeoczyła a historia z flegma juz sie nie powtórzyła...