Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co macciiee w cccenniie?

co macie wliczone w cenę za "talerzyk"

Polecane posty

Gość co macciiee w cccenniie?

co macie wliczone w cenę za osobę w domach weselnych? czy cena obejmuje? - ciasto - owoce - deser podawany po obiedzie, np. lody

Gość makatka 03
u mnie w cenie jest 0,5 l soku i 0,5 l wody na osobę. Ciasta i owoce są płatne dodatkowo. Ich zakup można zlecić restauracji lub zorganizować samemu z zewnątrz

Gość belumblelum
oprocz potraw to: - napoje (soki, gazowane, woda) - ciasta - owoce - deser - ciasta - szampan

wszystko co wymieniłaś, w cenie 160zł mam obiad plus 3dania, owoce napoje gazowane i niegazowane, kompoty, ciasta, szampan, chleb na przywitanie PM, deser lodowy, kupić muszę tylko wódke, ustrajać też nie musze bo to lokal

Gość płacę 165zł
6 dań gorących 18 przystawek napoje, kawa, herbata bez ograniczeń szampan na powitanie chlebek na powitanie dekoracja (kwiaty, serwetki, świece, pokrowce na krzesła)

Gość płacę 165zł
jeszcze owoce:) mianowicie mamy wstawić alkohol,tort i ciasta.

Gość płacę 165zł
skleroza ze mnie jeszcze deser lodowy w cenie.

U nas cena za "talerzyk" obejmował wszystko co było przygotowywane w restauracyjnej kuchni, owoce na stołach i takie stroiki z cukierków. Osobno sami zamawialiśmy ciasto i torta, napoje oraz alkohol. Można to było wziąć z restauracji, ale my woleliśmy sami kupić takie jak lubimy :)