Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjaaa22

nowy telefon

Polecane posty

Gość anjaaa22

Witam :) chciałabym nowy telefon ponieważ Samsung galaxy 3 I5800 mnie denerwuje. Za wolno reaguje!!! Ma kiepski dyktafon. Mało słów można napisać w sms bo zaraz zamienia się w mms. (nawet gdy sms jest krótki to trzeba w niego wejść żeby powiadomienie zniknęło a jego wolna reakcja powoduje moje nerwy) Jakość rozmowy jest kiepska. A potrafię dziennie rozmawiać przez godzinę więc to bardzo ważne. Swype jest bardzo ograniczony. Nie mogę go wyregulować aby dzialał porządnie. Brak lampy błyskowej i latarki. jego zalety: długa bateria do 4 dni. Fajne wi-fi wszystko co związane z internetem jest super. Poprzedni telefon (samsung delphi) miał genialną klawiaturę qwerty. Genialny dyktafon, lecz znów kiepska jakość rozmowy i flder z sms do 300 :/ brak latarki chciałabym dobry telefon do 600 z klawiaturą qwerty z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość anjaaa22
ponawiam

Gość anjaaa22
prosze o odpowiedz

Gość anjaaa22
ace to lepszy model niż mój ale nie wiem jak tam ze swypem chciałabym coś qwerty

Gość anjaaa22
kazali mi to napisać moi zwierzchnicy :( i jeszcze postraszyli rosłym murzynem :O

Gość jak narzekasz na swojego i5700
to tylko znaczy zebys nie kupowala zadnego telefonu z systemem operacyjnym android. A to co tutaj padlo to wszystko telefony na androidzie. Za 600 zl mozna kupic uzywana ale zadbana nokie e72

Gość anjaaa22
wszystkie androidy są takie?

Gość anjaaa22
chciałabym nokie ale z wysuwanym qwerty

Gość anjaaa22
ktoś opowie jaki telefon jest dobry do esów rozmów i internetu?