Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emka9000

CZY MOGĘ PODAĆ JĄ DO SĄDU?? POMOCY!!!!!!

Polecane posty

Gość Emka9000

WItam. Nie chcę się rozpisywać, więc postaram się streszczać. Jestem w UK z narzeczonym. Od 10 miesięcy wynajmujemy pokój w domu, w którym mieszkają też inni ludzie. Różnych narodowości. Wśród nich jest Polka, stara panna, 35 lat, której zwyczajnie się nudzi, i uprzykrza życie innym. Jedynym pożywieniem jakie spożywa, to koktajle, które miksuje po pięć razy dziennie, zakłócając spokój innych. No ale niby nic złego nie robi, bo miksuje w dzień. Jest strasznie upierdliwa i złośliwa, np. jak chcę zrobić obiad, celowo rozkłada się z owocami, naczyniami i sitkami po całej kuchni, nawet w zlewie, sama stoi i ogląda telewizję :o Jednak to nie wszystko. My staramy się nie wchodzić jej w drogę, choć to trudne, gdyż ona prowokuje. Ostatnio jednak dowiedziałam się od osób trzecich, ze ta kobieta oskarża mnie i mojego narzeczonego o niszczenie jej sprzętu :o gdzie ja nigdy nie dotknęłam jej rzeczy!!! Na dodatek oczernia nas, nagaduje, twierdzi, ze my obrażamy innych domowników... Moje pytanie jest takie, czy mogę podać ją do sądu i czy są jakies szanse że wygram?? Proszę pomóżcie...

Gość Emmett Fitz-Hume
Możesz ale do sądu w UK.