Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paaplaa

czesto peka guma!!!!!!!

Polecane posty

nie wiem co robic, kupujemy najlepsze, wszystko jest ok jestem mokra itd a w ostatnim momencie.. wszystko zostaje

Gość haaaaaaaaah
za duzego ma :D

no narzekac ne moze ale sie smiejesz a to naprawde problem, co miesiac czekac na okres! cud ze jeszcze nic

to aż niemożliwe. Używam od lat i żadna nie pękła Albo nieumiejętnie zakładacie nie przytrzymując palcami końcówki, zostaje powietrze i stąd problem, albo kupujecie za mały rozmiar. Trzeci pomysł, to odwijacie w drugą stronę :)

Gość Anony Mouse
Za mocno naciąga? Albo jesteś szczęśliwą posiadaczką bardzo ciasnej dziurki? Mnie właśnie z taką koleżanką raz pękła. Tylko raz przez lata używania, więc coś robicie nie tak. Nie masz/ma przypadkiem jakiejś ostrej biżuterii na rękach? Albo jakiegoś kolczyka pod żołędziem?

Gość niekonieczny
trzeba więcej miejsca zostawić, nie tylko bąbelek , ale tak ze dwa centymetry jeszcze. mi tez pękały znam ten ból. :) No a może on ma taki wytrysk, że rozrywa gumę ciśnieniem? Niech wyskoczy przed czasem, to może da się to zobaczyć :P

ciasnej dziurki raczej nie mam, bizuteria.. obraczki tylko, no zawsze koncowke trzyma, zeby powietrza nie bylo, co do wytrsku.. moze ale znowu nie peka kazda, chlopak na nerwice padnie jak bedzie musial wyskakiwac;p

Gość Lily 23
Zanim partner założy gumkę pośliń jego członka, tak jakbys robiła loda. i niech dopiero wtedy założy prezerwatywę. gwarantuje ze nie pęknie :) Też mieliśmy taki problem..

Za długo. Za ostro. I najnormalniej zajeżdżacie gumkę. Wtedy rada kupić lepsze nie na polski rynek :) Po prostu dla bardziej wymagających klientów z europy zachodniej. A jeśli żadne z powyższych to coś robicie totalnie źle.

Gość studentkaZpolitechniki
kurde nam też czesto pęka :( wczoraj nawet nie bylo ostro a pękła. Myślicie że są jakies szanse na ciąże? akurat srodek cyklu 15dzien przy 30dniowych cyklach i pękła... z tym, że nie skonczyl w srodku tylko wyszedl...

Lily 23 - wlasnie wczoraj tak zrobilam i pękła!

durexów, żelu nie trzeba bo ja jestem bardzo mokra jak mnie rozgrzeje, aż za bardzo... :o

durexy włóż miedzy bajki one tak czasem mają ze pękają (przynajmniej kiedyś miały) Spróbuj roserex najmniej pękające. Kiedyś były znośne i nie śmierdziały stara dętką. Są jeszcze takie francuskie gumki które były fajne ale ich w Polsce nie widziałem nigdy i nie pamiętam nazwy.

Gość marcelllo
Jeśli często pękają gumki, to na po prostu są źle założone. Ewentualnie może być jeszcze za mało wilgoci i przy zbyt mocnym ''forsowaniu'' również istnieje ryzyko pęknięcia.

Gość kurnik ziom
Moze poprostu zmien metode atykoncepcji ? jak wpadniecie to bedziecie dopiero mieli akcje. Chyba ze wiesz co to tabletki "po"

Gość 474658579fghfgjkgh
ja uzywam gumek 5 lat i nigdy przenigdy zadna nie pekla.. a bly roznych firm du...x, uni....l i te tansze i bylo ok. Wg mnie cos nie tak robicie ;)

Gość kawukawu
Nam pękły dwa razy, dzięki bogu są tabletki awaryjne. Trzeciego razu nie będzie, zaczynam brać hormony, za dużo stresu przy takich akcjach.

Gość Jak facet nie umie zakładać to
pęka. Nam pękła gumka tylko raz, jak zapomniał o tym powietrzu z czubka gumki, a teraz jak pamięta to nigdy już nie pęka.

Gość Młot pneumatyczny
Może je pazurami przy nakładaniu uszkadza Albo za długo intensywne tarcie i trzeba co jakiś czas zmieniać na nowy jak lufe w karabinie maszynowym podczas prowadzenia ciągłego ognia