Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaman7777

Zemssstaaaa powiedzie czy jest choc cien mozliwosci ze sie uda?

Polecane posty

Gość kkkaman7777

Zaczne od tego ze byłam z nim 4 lata w niedziele zobacyzlam rozmowe dosc przypadkowo okazuje sie ze wziął sobie 16letnia cizie. W rozmowie niezle na mnie wrzucała, że jestem starucha choc mam 22 lata ze ma narzeczonego i że go nie "zdradzi"... choc nie powiem ulegała mu chciała sie z nim pieprzyc. Wiem tez to ze sie całowali rok temu. Dorwałam jej nr gg rozmawiałm z nia bo chciałm sie wszystkiego dowiedziec co on mi zrobił. Dziś pomyslalam ze powinnam jej zniszczyc wszystko nie powinna byc z tym facetem skoro go zdradziła. Ulozyzłam plan że nie oddam rzeczy mojemu facetowi dopoki on nie da mi namiarów na nia chce dotrzec do jej chłopaka wyszukac jego konto chociazby na fb by sie z nim spotkac i pokazac cała rozmowe. Co wy na to uda mi sie? Błagam wiem ze to prymitywne sie wydaje...jesli macie tu bluzgac to zajmijcie sie czyms pozyteczniejszym ...

Gość kkkaman7777
please piszcie

Gość Heyah :D
zalecam leczenie... najlepiej o charakterze zamknietym

Gość pomaranczowsza
po co ci sie mscic. toz to jeszcze dzieci, robia glupoty, zycie ich jeszcze nauczy. najlepiej nie mieszac sie w nieswoje sprawy. pokaz ze jestes gora, a ni znizaj sie do poziomu tamtej cizi ;)

Gość kkkaman7777
Leczyc sie nie musze...

Jeśli jej chłopak ma 16 lat to Cię tylko wyśmieje i zrobisz z siebie idiotkę. Zresztą już robisz.