Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

"Wychodzę w.." "Tato nadstaw uszko" " A teraz serca mam 2" "Zgadnij Mamusiu kogo masz w brzusiu" FAWORYCI :):):):):)

Gość Gość
Wiecie co dziewczyny mierzyłam temp przed chwilą nie wstawałam z łóżka i 37,2.

Dziewczyny - zajdźmy wszystkie jednocześnie to zrobimy zamówienie hurtowe - taniej na przesyłce hahaha :):):)

A mi sie podoba: Baby loading... Please wait :) Mum + Dad = Me :)

Malinowa kiedyś ubierzemy takiego małego Miszcza zobaczysz :-)

i ja melduje sie w pracy :) u mnie dwa dni bez staranek bo mamy niesamowitegoo leniaaa :p ale dzisiaj kupiłam juz truskawki i szampana więc myślę, że coś będzie :) tylko ciekawe gdzie.. :) no wiecie o co mi chodzi.. Klocki Lego- witaj w klubie- my też narazie przerywany ale licze na wpadkę :p chodz mój coraz bliżej żeby podjac decyzję o "wystrzale".. chyba te "ścieki" dały mu do myślenia :) Ratowniczka- ty kobieto rób test i nie ściemniaj nas tu !!!:) czekamyyy

No co Ty nie powiesz? NAPRAWDĘ? W szoku jestem, dziewczyno odkryłaś Amerykę, jakże Ci dziękuję, no żebyś nie TY to nie umiałabym pisać słowa Mistrz. Spadaj pomarańczo, widać jaka jesteś inteligentna jak nie potrafisz wyłapać, że te Miszcza było celowe. A w ogóle to po co się udzielasz? Nikt Cię Tu nie zapraszał!!!!!!!!!!

Wow pomarańczo! WOW! Dzięęęękujemy za zwrócenie nam uwagi! Co my byśmy bez ciebie zrobiły? Ratowniczka - marsz po test, skoro @ nie ma.

Hahahahahaha, no skoro wiesz lepiej ode mnie to niech ci będzie.

Dziewczyny ja mam kolegę, który pracuje w Policji, zajmuje się właśnie takim wyszukiwanie osóbek i zgłaszam sprawę o zniesławienie. Jakaś pomarańcza nie będzie mi mówiła i mnie nazywała szmaciarą.

No pomarańczo dawaj dalej, im więcej dowodów tym lepiej.

dziewczyny dziewczyny- przeciez była umowa- że totalny IGNOR- czemu was można tak sprowokować- przeciez ona się teraz cieszy.. na każdym forum sa pomarańcze które pierdolą coś od rzeczy i obrażają innych.. dajcie spokój i nie odpisujcie- same tą zasadę ustaliłyście !!

Staraczko ja tego tak nie zostawię, ten ktoś myśli, że jak piszę przez internet to jest bezkarny? To jest zniesławienie. Akurat ja sobie nie pozwolę nazywać się szmaciaro.

Który to już raz życzysz nam zdechłych dzieci? Nie robi to na mnie wrażenia. Jeśli chcesz wiedzieć to o tym, czy dziecko urodzi się martwe czy żywe, zdrowe, czy chore decyduje na szczęście Bóg, a nie takie skretyniałe osóbki jak ty. Jesteś żenująca. Weź się dziewczyno ogarnij i idź do psychiatry, albo od razu się w Tworkach zamknij, bo nie sądzę, żeby wizyta ci pomogła.

Dla mnie niech ta pomarańcza piszę co chcę, ja swoje zrobię i już. A te jej wyzwiska mam głęboko w poważaniu.

a liliu24 jest brunetką - hahahaha i tu cie mamy pomarańczo !! :p Liliu24 zgłoś i już.. ratowniczka masz juz test ??

LiLiu 24 widzę, że ty już jak ja- oglądasz rzeczy itp.. ja tak miałam jakis czas temu- przeglądałam wózki, ubranka, imiona itp. juz nawet mam parę rzeczy co chciałabym mieć .. :) ale szkoda, że to narazie marzeniaaaaaaa :)

Dziewczyny nie odpisujecie, niech ta pomarańcza pisze, będzie więcej dowodów. ŻonaĄcka - no przeglądałam kilka razy, ale teraz już nie oglądam, przerzuciłam się na luz i co ma być to będzie :):):) A imiona to mamy już wybrane dawno, dawno :):):)

Acha acha - dawaj dalej - możesz tak do jutra. Naprawdę mnie to nie rusza. Lilu, jak znajdziesz coś jeszcze to dawaj linka. Ja się tymczasowo idę pracą zająć :)

dziewczyny zgłaszamy te posty do usunięcia i tyle!!!!! nie będziemy zniżać się do poziomu tego pomarańczowego niewiadomo czego:-)