Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krwawiąca. . .

Dlaczego krwawię po stosunku?

Polecane posty

Gość Krwawiąca. . .

Właściwie nie wiem czy można to nazwać krwawieniem. Może plamienie. Niewątpliwie krew się pojawia. Co to może znaczyć? ;/

Gość tracisz dziewictwo
za kazdym razem.Twoja blona jest regenerowalna :D

Gość Pola z Krakowa
możesz mieć infekcję pochwy udaj się do gina

Idz do ginekologa, nie chce Cie straszyć alez tego co czytałam to moze być poważne.

Może to być nadżerka, choroby weneryczne i niestety w gre wchodzą też zmiany nowotworowe. Ile masz lat?

Gość Krwawiąca. . .
22;/ nie mówcie mi tak:(

Gość Krwawiąca. . .
Na pewno pójdę do lekarza, tylko na razie nie znalazlam takiego co przyjmuje przed 7 rano i po 6 wieczorem...

Gość Krwawiąca. . .
;| To na pewno nadżerka.

mam tę samą przypadłość. Robiłam badania, bo się martwiłam. I nic. Jestem zdrowa, mam tak od zawsze. Zauważyłam jedno. Krew pojawia się, gdy mój wchodzi za głęboko i czuję, ze obija mi się o szyjkę. Np, gdy kochamy się od tyłu. Na misjonarza nie mam nic takiego

Gość Krwawiąca. . .
A ja nie mam tak od zawsze. Zauważyłam niedawno. A szczególnie wówczas, gdy pieści mnie ręcznie, jak gdyby robił mi ranki, tak to sobie tłumaczę. Jak się spokojnie kochamy, to nic mi nie jest. A martwi mnie to dzisiaj szczególnie, bo zawsze plamiłam podczas stosunku, a dzisiaj plamię jeszcze po wczorajszym ;/

Gość Krwawiąca. . .
jak mu zrobie loda to krwawię z ust przez cały dzień tzn takie plamienia wypluwane

Nadzerka szyjki macicy... Ale to nie musi być też nic groźnego:) spokojnie. Ginekolog coś poradzi:* dużo kobiet ma nadzerke np ja ale już od bardzo dawna nie krwawie po stosunku ani nie boli mnie w trakcie stosunku. Może być też miesniak macicy bo objawia się krwawieniem podczas stosunku ale też między miesiączkami, nieregularnymi miesiączkami i bólem podbrzusza.

Gość a co mi tam walnę prawdę
Od 15 lat współżyję i NIGDY nie plamiłam, krwawiłam ... Do gina leć i to już !

Natomiast Nadzerka to też krwawienia i bolesnosc podczas stosunków i między miesiączkami, bóle podbrzusza. Leczy się doustnie lub dopochwowo. Może prowadzić do raka szyjki macicy. Profilaktyka dla zdrowych kobiet- leczenie infekcji dróg rodnych, -ograniczenie partnerów seksualnych, -ostrożne stosowanie tamponow, regularna kontrola ginekologiczna z wykonaniem wymazow cytologicznych. Zdrowia!:*

Gość Krwawiąca. . .
To chyba będę żyć:) Badam się u gina, cytologię też robi, jednego mam faceta i tylko wyleczyć tę nadżerkę :)